Home-Styling by Gynning

I samarbete med Hemtex 

Se så mysigt va? När man inte kan göra något åt det dystra vädret ute så får man helt enkelt göra det så trivsamt och mysigt det bara går här inne.

Och passande nog kommer jag få möjligheten att göra just det, mysa till det här i höst tillsammans med Hemtex som ni kommer få se lite mer av här på bloggen!


Små detaljer gör skillnad, jag hittade dom här snygga lyktorna från Broste, visste ni att Hemtex har både sina egna märken och andra märken? Tycker de har en bra blandning som gör att man både hittar sina säkra kort men också får inspiration med nya varumärken som man inte alltid har koll på! .

Jag myste till det lite till med en renskinnsmatta (som Ziggy älskar) och en piffig liten sittpuff i rosa och guld. Jag hittade även en minst lika piffig Kimono (också från Hemtex!!)som jag nu matchar med min lilla puff!

Jag gillar den lite murriga känslan med mörka och lite tyngre gardiner. Jag är ju inte direkt rädd för färg, de här är mörklila och i sammet och jag älskar dom! Men Hemtex har givetvis massa andra färger och former på gardiner också, finns något för alla där helt enkelt.

Jag har dessutom tjuvstartat lite med en stor härlig julstjärna i fönstret, det är väl inte för tidigt? 😉

Och vet ni vad som är bäst av allt, om ni håller koll på min Insta-story så dyker det snart upp en väldigt rolig tävling där. Don’t miss it! 

3 kommentarer

  1. Äääälskar din inredningsstil Carolina! Verkligen ett fantastiskt hem du skapat! Och mycket går i linje med hur jag precis vill ha det i nästa bostad jag flyttar in i vår, i härliga Bromma! Tack för all Inspiration! Du är fantastisk och jag önskar dig all gott! Hej från Elisabeth

  2. Hej var kommer innetofflorna ifrån? tack på förhand

  3. Hej fina Carolina!
    Bor du i Hippi huset? Har ni sålt det andra?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *