Africa here i come

Hej finingar! Om ni följer mig på insta har ni hört nyheten ! Nämligen att jag åker till Ghana i Afrika den 2 dec och gräver en brunn så 3000 personer får rent vatten.

Jag har stöttat organisationer i hela mitt liv med både pengar och skänkt konst till aktioner. Men jag har aldrig följt upp vart pengarna går och sett hur just jag kan göra skillnad. Därför har jag bestämt mig för att vara med när det byggs en brunn. Få att se hela processen med egna ögon. Hands on!

Jag kommer berätta mer om MITT brunns projekt i slutet av veckan så håll utkik!

Love Carolina

1 kommentar

  1. Oj! Vad kul och spännande 🙂 Jag önskar att jag kunde ha gjort det med husbyggande på orkandrabbade Filipoinerna 2014 innan jag blev sönderstalkad i min lägenhet istället.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *