Min helg

Åhhh kära följare! Alexander var bortrest en vecka så jag har haft barnen. Åhh det har varit sååå mysigt och skönt att haft dem en hel vecka i streck. Och de har faktiskt inte bråkat så mycket. Vi har varit på Exploria och vi har handlat nya kläder och leksaker. Verkligen allt för att barnen ska ha kul. Idag kändes det ok att lämna dem på skolan och dagis. Och på onsdag är dem tillbaka igen, mys.

Mitt lilla gäng. Det är sååå himla kul när barnen börjar bli stora. Jag älskar ju att babbla och att kunna prata och skoja med barnen är den bästa känslan ❤️

Vi började julpynta lite smått. På fredag ska tjejerna ha julbak med sin kompisar så jag förbereder och gör lite mysigt till dem❤️ jag älskar pynta och göra fint inför julen. Även fast vi faktiskt kommer spendera hela julen i Österrike ❤️❤️❤️

Barnen var på roligt kalas hos sin kompis Edward på Exploria sedan käkade vi på Pinchos! Så god mat! 💕

Vad ska ni göra i jul? Och har ni börjat pynta?

Love Carolina

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *