bottle

Hej finingar! Ni som följer mig på insta vet att jag nu säljer flaskor som har mina motiv så att ni kan stötta och följa mitt brunns projekt!

Flaskorna som [eau]bottle producerar är just nu under tillverkning, och kommer vara klara för leverans först i April 2019. Vi väljer dock att öppna upp möjligheten för att reservera din flaska redan nu. Vi kommer endast producera 1500 flaskor med denna design, därför vill jag erbjuda alla mina trogna följare att reservera din flaska direkt. Skulle ni vilja köpa denna som en julklapp, skickar vi ett signerat gåvokort till dig som du kan ge bort i väntan på den riktiga flaskan.

Sååå roligt! På Söndag flyger jag ner till Ghana och bygger brunnen! Så himla häftigt! Ni följer min resa här på mina sociala medier!

Love Carolina

Ni köper flaskan på eaubottle.com

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *