Hemtex-the winner!!

För ett tag sedan inredde jag om lite här hemma med produkter från Hemtex. Skapade lite mer mysfaktor såhär i höst/vintertider med hjälp av lyktor, plädar och en mörkare lila nyans på gardiner. Jag tycker det blev superfint och älskar verkligen att vara hemma och bara mysa… och det ser ju ut som att även Ziggy tycker om det. Han älskar att ligga på renskinnet.

I samband med att jag gjorde om lite här hemma så hade jag också en tävling, där någon kunde vinna produkter från Hemtex för 10.000kr inklusive en moodboard som jag tillsammans med Hemtex satt ihop. Och nu är det dags för mig att visa upp resultatet.

Vinnaren blev Marita Osgard som ville ha hjälp att fixa till sin matsal. Vi frågade henne vad hon själv hade för stil så vi kunde sätta ihop en känsla som ändå kändes henne, så här beskrev on själv sin stil:

”Åh så himla roligt! Tack så hemskt mycket, detta var verkligen något jag behövde! 😊💞

Min stil är en blandning mellan det väldigt stilrena, moderna men samtidigt det mysiga. Vårt kök är väldigt öppet och modernt samtidigt som vardagsrummet är mer inbjudande och mysigt. Favoritfärgerna för mig är naturfärger som grå, vit, brun, svart. Ja väldigt neutralt! Jag älskar Carolinas hippiehus!

Min favoritdetalj är guld och svart. 

Favoritfärg på inredningen är det jag nämnde tidigare. Brun/svart/vit/grå. Väldigt simpelt men ändå mysigt!

 Jag gillar neutrala färger!

 Jag gillar inte starka färger tillsammans med varandra. Alltså typ orange med blått! Jag är sååå glad
✨ Tack❣️”


Jag blev så glad av hennes svar! Jag och team Hemtex slog våra inredande huvud ihop och tog fram en moodboard som såg ut såhär: 

Gardinskena / Gardiner / Sammetsgardiner / Taklampa / Duk / Kökshandduk / Servettring / Vinpropp

Fågel / Tygblomma / Bordstablett / Doftljus / Brickbord / Förvaringskorg / Ljuslykta / PalmljusstakeFörvaringskorg stor / Vägglampa

Ljus och fräscht men ändå med en mysig känsla. Jag är ju som ni vet väldigt svag för guld, så brickbordet (5) och lampan (7) är verkligen några personliga favoriter. Och gröna växter får det verkligen att kännas levande.

Se hela processen och produkterna här (länk)

1 kommentar

  1. Jag gillar åxå ”lugna” stilrena färger. En färgklick är dock aldrig fel men då har jag gärna färgade kuddar, filtar, prydnader som skapar liv i rummet! Hemtex har fina bra grejer!
    Kram Anne, https://liteuppochner.blogspot.com/2018/12/kanslomassigt-forstord.html?m=1

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *