Coffee dream

I betalt samarbete med DeLonghi

Coffee Coffee Coffee. Ja, vad skulle man göra utan kaffe egentligen? Jag älskar morgonkoppen. Och eftermiddagskoppen. Och efter-maten-koppen. Och.. okej. Jag älskar alla koppar kaffe. Förutsatt att kaffet håller hög kvalitet. Och hög kvalitet på kaffet får man verkligen med denna maskin, PrimaDonna Elite från DeLonghi.

Inte nog med att kaffet smakar som en dröm, hela apparaten är en magisk uppfinning. Jag menar, hur smart är det inte att kunna styra sin kaffemaskin från sovrummet, eller från vilket annat rum som helst? Till denna maskin finns nämligen en app. Där kan man ställa in precis vilken kaffe man vill ha och bara klicka till sig sin kopp.

Såhär ser Primadonnan ut: 

Superenkel att förstå sig på, lätt att bara klicka sig fram, och ja, till och med ungarna kan använda den för såklart går det att få choklad. Perfekt klockrent. Och visst är den snygg också? Jag är väldigt nöjd med andra ord.

Och bäst av allt – nu finns en tävling på DeLonghis instagram (länk) där du kan vinna just en sån här PrimaDonna. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *