Afrika -Ghana-Accra

Hej finingar!

Igår landade vi i Ghana – Accra vi har bott över här en natt för att idag fortsätta mot norra Ghana – Tamale där kommer vi åka bil 7 timmar mot WA och Kogri. Där finns ett sjukhus som hjälper till att förlösa gravida kvinnor men de har inget rent vatten. Det ska vi se till att de får 💕Detta är en väldigt omvälvande resa det var väldigt känslomässigt att åka såhär långt från mina egna barn. Nu är det bara spännande men oxå kämpigt. Det är såklart jobbigt att se människor som har det svårt. Samtidigt fylls jag med ett enormt hopp om att vi alla kan hjälpas åt. Det är sååå viktigt att inte stanna upp utan att alltid utvecklas och hjälpa de som inte har så mycket. Denna gången får jag se skillnaden själv. Det längtar jag till, nu sitter vi på flygplatsen i Accra igen och inrikesflygen verkar gå lite när de har lust… ingen riktig organisation. Så vi får se när vi kommer härifrån. Imorgon börjar det viktiga arbetet och jag hoppas att vi hinner fram tills dess! Kärlek till er alla!

Vill ni stötta vårt projekt gå in på eaubottle.com

Love Carolina

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *