Släkt med en kung?

När jag för ett tag sedan gjorde ett DNA-test i samarbete med Ancestry så började jag verkligen tänka mer på allt det här med släkthistoria och hur intressant och viktigt det är. Att få veta mer om var man kommer ifrån är ju superhäftigt. Dels är jag själv väldigt nyfiken på om det funnits några spännande mysterier back in the days, dels är det ju också väldigt kul att kunna berätta om släkten och dess historia för mina små tjejer. Både lärorikt och roligt. Skulle ju vara riktigt kul att få veta om man kanske hade några band med någon storhetskung eller prinsessa. Och även att få veta vilka länder man har i sig och sin släkt. Eller vad tycker ni? Skulle inte ni också vilja veta mer om ert ursprung?

Ett DNA-test (från ancestrydna.se) är ett enkelt och säkert sätt att få svar på många av ens släkt-funderingar. Kan verkligen rekommendera det som ett presenttips också. Eller som julklapp! Så mycket roligare att ge bort historien om sig själva istället för att köpa nån onödig pryl. Verkligen en betydelsefull gåva.

2 kommentarer

  1. kristina forsander

    Din finaste farmor Lisa.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *