Her life is lived through the masterpiece of art

On my way to Ibiza!

På mig har jag Max Mara kappa, och vintage Gucci väska!

Hej finingar!

Jag sitter i Barcelona på väg att snart boarda till min favorit ö. Ni minns att jag för längesedan skrev att jag köpt lägehet på Ibiza. Pga att man måste fixa spanskt person nummer Nie nummer har det tagit tills nu att signa alla papper. Så på torsdag ska allt vara klart och jag ska få nycklarna till min drömlägenhet är extremt excited!

Tänk att min dröm gick i uppfyllelse tillslut. Nu hoppas jag bara att allt går vägen! Känns så häftigt att jag och tjejerna har vårt eget ställe på ön. De har egna rum som de ska få inreda själva tänkte jag. Nu stannar jag till fredag! Sedan blir det skidor i Österrike och sedan nyår med mina underbara vänner på Heart i Ibiza!

Vi hörs från min dröm ö ❤️

Love C

1 kommentar

  1. Wow bruden det går bar nu.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *