Follow your dreams!

Hej finingar! Wow jag har äntligen uppnåt en stor dröm nämligen att ha mitt eget ställe på Ibiza. Det blev inte som jag hade tänkt mig ( det blir det aldrig) jag ville ha ett litet hippie hus mitt ute på landet. Men det blev istället en underbar lägenhet framför havet. Nu i efterhand är jag väldigt nöjd. Att sitta själv i ett hus mitt ute i ingenstans kan vara ensamt och läskigt. Vid lägenheten har jag allt jag behöver. Restauranger, affärer, havet att bara kunna gå ner och springa ett varv eller ta ett dopp;)

I tre dagar var jag nere och styrde upp allt som hade med lägenheten att göra! Så glad att allt är på plats nu, alla papper, spanskt personnummer, el, vatten, osv.

Imorhon åker jag och tjejerna till Österrike och sedan flyger jag tillbaka till min dröm ö för att fira nyår. Allt Ska bli grymt mysigt! Love C

En liten sneak peak från min lägehet ser ni ovan. Den behöver nya golv och lite färg men allt får komma efterhand! 💕 Jag sprang varje morgon, mitt sätt att rensa skallen när jag reser mycket. Och näst bästa tiden. Kändes bra. Ska springa varje dag 2019 ett mål. Förutom att jag tränar med min Pt tre dagrar i veckan!

Love C

7 kommentarer

 1. Så glad för din skull!
  Stort grattis & ett gott underbart nytt år önskar jag dig! ♥️

  Du är så duktig & en stor förebild och motivation för mig.
  Love Natalie

 2. Nils Petter Nilsson

  Tyvärr är du inte någon SuperModell Carolina…….

  1. …and you neither Nils…

   1. Nils Petter Nilsson

    Ja du är en liten BUSFIA Carolina……

 3. Jag sprang varje dag långa sträckor och fick en inflammation i vaden och kunde knappt gå på en tid.
  Det är sjukt kul att träna men kroppen behöver också få vila nån dag ibland.

 4. Hade hellre fått en sneak peek…

 5. Det är inte klokt vad mycket mode det blivit med vita virkade drömfångare på väggen, precis som bloggaren i Malmö jag hyrde lägenhet av i december 2009 som gjort sina egna med vävteknik. Fast nu missar ni alla poängen med drömfångare. Den jag hade själv var gjord av nordamerikanska indianer i Arizona som jag sedan adderade bergskristaller till. Senbska den hänga som en mobil ovanför huvudänden av sängen så att drömmarna filtreras genom nätet, dvs t ex andar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *