Fina följare

Jag har jobbat alldeles för mycket sedan skilsmässan och inte bearbetat allt tillräckligt, jag trodde att jag hade gjort det men sjönk verkligen ner i en grav över jul och nyår. Ingen hade varnat mig för att första julen efter en separation med barn kan vara fruktansvärd. Det kom som ett slag i ansiktet. Jag var med barnen och åkte skidor över jul och det var rena turen att jag fick komma ifrån Stockholm. Sedan var jag i Min nya lägenhet på Ibiza över Nyår och det var det värsta. Skulle aldrig satt mig själv någonstans med den ångesten. Var ungefär som att gå i kloster och vara tyst en vecka.Men min lägenhet behöver en del renovering och jag var tvungen att åka ner och fixa Med den. Vill att den ska vara tip top sommar 2019 💕

Nu är jag hemma med mina älskade barn igen och det känns lättare att andas. Jag försöker fokusera på min mat och träning och när de jobbiga tankarna kommer försöker jag andas. Att schemalägga mycket när man mår dåligt är väldigt skönt. Har jag märkt. Då känns det lixom som om man kontrollerar sin ångest. Så nu kör jag på detta ett tag och ser hur det landar. Viktigt är att hitta något du mår bra av och göra det. Verkligen ett tips💕

6 kommentarer

 1. Andas och ta hand om dig!

 2. Nils Petter Nilsson

  NOW CAROLINA IS SOOOO CUTIE AGAIN…….;O)

 3. kristina forsander

  Glad att se dej igen!

 4. Lägg upp bilder från Elle galan!

 5. Anna Venezia

  Vilken fin människa du är Carolina med ett stort varmt hjärta 💖

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *