Fina följare ❤️

Hej finingar!

Hoppas ni mår bra!? Jag hade barnen över

helgen och igår blev Adele sjuk så jag fick vara hemma idag. Vi har gosat hela dagen bara legat i soffan hud mot hud och kollat filmer, Sune i Grekland är en favorit!

Som ni vet har jag verkligen kommit igång med träningen. Innan körde jag tre pass i veckan med min Pt nu kör jag tre löppass därutöver och ett grupp pass. Såhär ser min träningsvecka ut på ett ungefär.

Mån: Benträningen med pt

Tis: vilodag

Ons: 5 km löpning plus överkropp med Pt

Tors: vilodag el 5 km lugn löpning

Fre: ”grispass” med Pt

Lör: grupp pass core sedan lugn löpning

Sön: milen

Ungefär såhär ser det ut varje vecka!

Maten

Frukost: två ägg

Mellanmål : proteinpulver

Lunch: räksallad tex

Mellanmål: proteindrink + ett ägg

Middag: kycklingfilé med grönsaker! Tex

Jag äter såser annars kan jag inte äta torr mat. Innan sommaren tänker jag ta bort det med.

Många har varit nyfikna och nu vet ni hur jag lever just nu.

Jag mår bättre av detta, jag mår dåligt just nu så att ha kontroll på mat och träning får mig att må så mycket bättre!

Mål: Att bli den bästa versionen av mig själv på alla plan. Att vara stark både psykiskt och fysiskt. Att känna power och aldrig mer tro att jag inte duger som jag är! Mind-Body-Spirit

2019

Då byggs det… 2020 då exploderar jag😉

Hur känner ni just nu i livet!

Nyfiken

Love Carolina

3 kommentarer

  1. Känner mig inget vidare om jag ska vara ärlig. Är lite inne på ditt spår; att börja träna hårt, bli stark och låta styrkan gå utifrån och in. Funkar inte den teorin mår åtminstone min kropp bättre.

    Kämpa på! Tycker du är inspirerande. När jag får råd köper jag en tavla 😊

  2. Men gud vilken inspirationskälla du är – jag kör själv jäkligt tufft för att bli den bästa version av mig själv, äter liknande som du men måste sätta till lite kolhydrater annars ballar min hjärna ur och jag känner mig nere. Visst är det märkligt hur vi är skapta, att man stärker sig själv med kontroll, när allt annat rasar så blir kontrollen så viktig. Se framemot att följa din resa även om du redan nu ser ut att vara i grym form 🙂 Kraaam på dig

  3. Nils Petter Nilsson

    WOW EROTIC…..;O)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *