Formex för Gynning Design

Hej finingar! Hann inte göra något från Formex. Det har varit sååå mycket. Men tänkte uppdatera er lite här på mina NYHETER för Gynning Design.

Vi hade tema uterum, detta skulle ju passa perfekt till mitt hippiehus. Just nu väntar jag på ett Attefalls hus till trädgården och vem vet kanske blir en liknade pergola för mig i sommar har inte bestämt mig än.

Nya fina kuddar i svartvit funkar både inne och ute.

Lite kär i det nya motivet ”Nothing can stop me” som jag gjorde innan jul. Det är en väldigt passande titel i mitt liv just nu. Ny ljusslinga, nya solglasögon jag inte kommer kunna leva utan.

Love Carolina

2 kommentarer

  1. Det där ansiktet på din tavla ser ut som min gamla klasskompis Maria från Stehag, som jag spenderade en glad sommar på Gotland med. Sök i dig själv istället för i andra. Om du inte mår bra, joina ett nätverk online t ex, eller via Meetup. Finns mängder av människor som inte vet vem du är och du får inte fler kommentarer av mig bara för att du färgar håret likadant som jag gjirde i somras.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *