Natti natti

Hej finingar! Innan jag går och lägger mig tänkte jag bjuda på en liten outfit från mina härliga kompisar på Plain Vanilla. Kolla in dessa brallor, typ det snyggaste jag sett.

Nu ska jag verkligen ta tag i bloggen, jag har ju sååå mycket att berätta heeela tiden. Men har inte hunnit med. Men egentligen är det ju inte så mycket jobbigare än att posta inlägg på insta stup i kvarten och jag ÄLSKAR känslan av att kunna berätta mer och mer personliga saker. Det är härligt, för jag älskar att vara personlig med er och få varma personliga reflektioner tillbaka.

Nu kör vi 💕

Carolina

4 kommentarer

  1. Nils Petter Nilsson

    HARD CHOICE BETWEEN NAOMI, TYRA OR CAROLINA….I WILL NEVER GIVE YOU MY ANSWER……OR WILL I ONE DAY……?

  2. I have same pants! 🙂 love them too!
    You look amazing Carolina..xx

  3. Åh så härligt🤗
    Välkommen tillbaka❤

  4. Hej å vad fina, letar men hittar dom inte.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *