Weekend Vibes

Hej finingar! Blev barnhelg två helger på raken för mig. Ingen är lyckligare än mig. Att få mysa och gosa med mina tjejer är det bästa. I fredags kom mormor Agneta Gynning upp och hon har varit ett stort stöd hela helgen. Tjejerna kan vara ganska krävande ibland såklart. Två mycket viljestarka flickor… man kan ju undra vad dem fått det ifrån 😉

Vi har shoppat på Plain Vanilla, jag har tränat både lör och sön och vi har busat massor i snön. Det är värsta winter wonderland i Stockholm. Undrade hur jag skulle komma ut igenom dörren imorse. Kunde knappt öppna den. Varje Söndag löptränar jag inför mitt lopp den 30 Mars Premiärmilen!

Idag var det en mil på schemat. Det var riktigt tufft i tjocka snön så min tid slutade på 1.04 var lite missnöjd eftersom jag vill ligga under timmen men pga all snö var jag tvungen att köra lite långsammare. Jag visste inte hur jag skulle springa heller alla gåvägar var fulla med snö så jag fick springa i vägkanten och fick panik varje gång det kom en bil. Hoppas på bättre lycka nästa Söndag 💪

Imorgon kör min vecka igång med buller och bång. Jag ska in till stan tidigt och imorgon kommer jag faktiskt bjuda på ett spännande avslöjande! 😉 Så håll koll här imorgon!

Love Carolina

1 kommentar

  1. Vad duktig du är!!
    Du ger så mycket energi 😊
    Har du några bra hörlurar när du springer som du kan tipsa om?
    Och hur får du kosten att bli så bra, alltså hålla dig borta från socker etc? Har så svårt på kvällarna när suget kommer.

    Kram och wow vilken kvinna du är!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *