New Life

Hej finingar! Vet Ni vad?

Wiiioooo, jag går in på min Fjärde vecka utan socker, my god!

Det trodde jag aldrig någonsin skulle hända. Det var verkligen lätt för mig att sluta denna gången. Jag har ju mått så dåligt i mig själv så att kontrollera sockerintaget blev på något sätt som att kontrollera min ångest. Och om vi ska vara ärliga så är inte ett högt sockerintag någon höjdare för oss med mycket ångest. Jag Har aldrig brytt mig om det men nu när jag slutar känns det otroligt mycket bättre. Visst är det svårt lördags kvällar när barnen sitter med chips och godis och jag får sitta med te och typ sockerfria mintpastiller för att på något sätt döva mitt sug efter att bara vräka i mig hela deras påse.

Men desto mer jag vänjer mig känns det bättre. Min pt har sagt att fyra veckor för mig är ett måste, men nu när jag ser så extrema resultat på kroppen och i sinnet känns det ju riktigt dumt att inte fortsätta i samma stil. Så nu är faktiskt målet 12 veckor. Om jag är dödsgodis sugen tar jag en Nicks bar (sockerfri) det hjälper verkligen. Annars är det ju frukost lunch middag och två mellanmål som gäller och helst inget därimellan.

Varje helg måste jag ju få unna mig ett glas av min egna Champagne för att fira att jag klarat en hel vecka utan socker. 😉 Läs mer om min Champagne här:

iwww.gynningwine.se

Jag vet ju att jag mår otroligt bra av min ” nya livstil”

att jag faktiskt fattar bättre beslut och är en bättre mamma som orkar mer. Jag känner just nu att det är exakt såhär jag vill leva mitt liv. Så jag vill såklart även omge mig med människor med en aktiv livsstil. Det inspirerar mig verkligen. Jag känner aldrig att det var onödigt att jag gick upp tidigt och tränade eller att jag har för stor press på mig själv. Efter ett pass mår jag bättre och är inte intresserad av att fatta dåliga beslut varken med maten eller med mina företag. Jag är klar i huvudet och sund i tanken. Det ända jag ångrar är att jag inte började med denna livsstilen långt tidigare. Love Carolina

2 kommentarer

  1. Linda Tenshi

    Härligt! Bra jobbat! Ja socker är verkligen ett stimuli och ”gift” för kroppen som helt klart förvärrar ångest och orsakar massa andra problem. Själv har jag inte ätit socker på ett år.
    Hoppas det går lika bra framöver, you can do this!!
    Kram, Linda

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *