My weekend

Hej finingar! I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt. Sen gick jag upp tidigt i lördags och lämnade Ziggy till hans hundvakt , tränade mitt Cx pass och intervaller

och sen blev jag hämtad för att åka mot Steam Hotel, jag har hört otroligt mycket om hotellet och var nyfiken på att se det. Det uppfyllde verkligen alla förväntningar. Det var så coolt, design som jag verkligen gillar. Allt känns genomtänkt och unikt. Vi fick världens finaste rum!

Till och med rosenblad på sängen, väldigt romantiskt.

Njöt av god Champagne och mitt sällskap.

Sen väntade middag och Spa efter det, vi var lite trötta efter middagen men man kunde lägga sig framför en öppen spis och njuta i morgonrock. Blev mysigt avslut på kvällen.

Dagen efter blev det god frukost och träningspass i världens coolaste gym följt av en Spa ritual. Först varm bastu följt av kall dusch . Väldigt bra för hälsan. Jag hatar verkligen att duscha kallt så det blev en utmaning för mig.

Avslutade dagen med bad i varm utomhus pool med vacker utsikt.

Kom hem till Ekerö och hade missat mitt långpass, så jag tog mig till gymmet och sprang 7 km. Kändes tufft ikväll efter en intensiv helg med mycket intryck. Men jag gjorde det!

Min pt har lagt upp ett schema till mig och det följer jag slaviskt. 4 veckor utan socker nu, förutom några glas Champagne för att fira. Imorgon återgår jag till mitt stränga matschema.

Jag tycker denna veckan har varit den jobbigaste! Hoppas att det vänder nästa vecka, tufft att köra hårt när det tar emot!

Men nothing can stop me!

Love Carolina

1 kommentar

  1. Nils Petter Nilsson

    Ja Carolina är du Kåååttt på Mig…….?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *