Nyhetsmorgon

Hej finingar! Så kul att många verkar gilla podden. HÄR (länk) kan ni se när jag och Carina gästade Nyhetsmorgon imorse.

Kram C

(Bild Tv4)

4 kommentarer

 1. Hej Carolina förlåt om jag skriver här och det hör inte alls ihop med dina inlägg men snälla kan du uppmärksamma det här och påverka på ngt sätt i din blogg eller podd eller annat du gör? göra andra uppmärksamma på något sätt på verkligt viktiga saker. Vet inte om jag inbillar mig det men du verkar inte bara vara yta utan verkligen bry dig om viktiga saker!! Du syns överallt just nu och du har ju då makten att påverka!! Snälla läs om apan Ola om han fortfarande lever ge honom en chans att få det bra sin sista tid..
  https://www.svt.se/gokvall/inget-livstecken-fran-schimpansen-ola/

  1. Fyy fan för människans utnyttjande av djur..
   Lider så enormt med denna stackars apa..hoppas att det går att ordna det för honom på ngt sätt…gråter i hjärtat. Man kan inte ha ett djur i en lägenhet, för att sen dumpa honom på en djurpark, för att sen flytta ner till helvetet på jorden, en djurpark i Thailand.
   Usch så sorgligt

 2. Carolina du ihop med Carina Berg… så äntligen! Har inte skrattat så gott och mycket på länge, ni är helt underbara. Tack!

 3. Diggar verkligen eran podd, ni är så härliga båda två! Blir alltid så bra balans med era två personligheter, när ni gör saker ihop. Två avsnitt och jag har redan gråtit och skrattat med er! Förstår att det känns läskigt att dela med sig så djupt om sitt liv, men jag tror att det landar bra hos majoriteten, många förstår och många mår bättre av att det pratas mer om sånt som är på riktigt. Men det är ju starkt att visa sig svag och visa äkta saker (som ni också tog upp i programmet), när ni pratar om det så växer ni ännu mer! Har alltid gillat ditt skratt också, ett skratt som smittar av sig tycker jag :). Så tack för en ny favvo podd Kärlek till er <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *