Härligt med en ny soffa!

Som ni väl känner till så har jag rest runt en hel del på sista tiden. Därav har jag inte hunnit berätta om skönheten Venice som hittat hem till mitt kära hippiehus. Jag pratar naturligtvis om min härliga drömsoffa som du hittar här. Soffans högklassiga & tåliga naturtyg matchar perfekt med min färgglada och kreativa hippieoas. Modellen Venice kommer från The Sofa Store, en superproffsig inredningsbutik med onlinehandel som verkligen kan det här med inredning och soffor på sina fem fingrar. De har ett stort soffutbud som sticker ut när det kommer till tyger, storlekar och möjligheter.

I jakten på den perfekta soffan så har jag nog provsuttit varenda sittmöbel i The Sofa Store:s stora butik på Hornsgatan 84 i Stockholm, bara den är värd en omväg. Har du inte vägarna förbi så finns de online dygnet runt. Till slut föll jag som en knockad fura för modulsoffan Venice som förmodligen är den skönaste soffan som jag och barnen suttit i, fast det ska tilläggas att vi helst ligger och slappar i den för jämnan. Serien Venice är pösigt mjuk och går att bygga ut med soffmoduler i takt med att barnen tar större plats. Jag valde vår drömsoffa med divan i en supermjuk lin/bomullskvalitet som andas väl och är genuint skön mot kroppen. Om du är på jakt efter en vacker och riktigt djup modulsoffa kan jag rekommendera Venice. Soffmodellen går att beställa som tresitssoffa och uppåt. Love C

2 kommentarer

  1. Skulle inte du berätta om hur det var att bli hypnotiserad?

  2. Underbar soffa. Wow!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *