Hemply Balance CBD

Som många av er säkert redan vet så har jag använt mig av just Hemply Balance CBD-produkter ett ganska bra tag så det kändes väldigt naturligt att göra ett samarbete ihop.
 
Så i och med detta samarbete med Hemply har jag testat dessa små härliga kapslar. En klar favorit. Kapslar fyllda med CBD-olja. CBD står för cannabidiol. Det en av över 100 olika kemiska föreningar som finns i hampa. Och nej, ni kan sitta lugnt i båten, det är inte den narkotikaklassade delen av hampa, och det finns ingen berusande effekt. CBD är helt lagligt och just Hemply Balance produkter är helt fria från THC. Jag upplever mig mer balanserad och lugnare inombords, på ett hälsosamt sätt, när jag tar dessa kapslar.  
 
CBD kan hjälpa till att balansera kroppens största signalsystem, som så snitsigt heter det endocannabinoida systemet, och ett balanserat signalsystem är ju något man vill ha. 
 
Inga negativa biverkningar och är alltså helt lagligt. Att jag valt att samarbeta med just Hemply Balance är för att jag använt mig av deras produkter länge och dom vet vad dom säljer och kan sin sak. Produkterna är ansvarsfullt producerade, utan bekämpningsmedel eller andra gifter, samt att de till hundra procent kan garantera att alla deras CBD produkter är THC-fria. 
 
Om ni också vill testa CBD så har jag en rabattkod åt er hos just Hemply Balance, Gynning15 ger dig 15% rabatt på hela sortimentet, på ett helt köp. Länk till shop och hemsida där du kan läsa mer om CBD finns HÄR
 
Obs! CBD från Hemply Balance är ett kosttillskott som inte är till för att bota, behandla eller förbygga sjukdomar. 

2 kommentarer

  1. Någon som vet vad dom här gör för nytta för kroppen. Jag fattar det inte. Blir man piggare?

  2. Det var ju smart av tillverkarna. Är nog samma substans utvunnen på något sätt. Här i Tyskland där jag tillfälligt bor, kan köpa riktigt weed lagligt i små dosor i typ kiosker. Gillar det ansiktet på krukan! Du kanske skulle försöka göra masker?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *