ROAR

Äntligen känns det som att våren ändå börjar komma på riktigt. Och ju ljusare och varmare dagarna blir, desto mer träningspeppad känner jag mig! Nu tränar jag förvisso oavsett väder, men jag känner ett extra pirr och mer glädje över att ta en löprunda nu när himlen är blå och gräset grönt (iallafall nästan), istället för att dra en runda i det gråslaskiga vädret som varit. Att byta ut broddar och underställ är också något jag sett fram emot. Det här set:et, ROAR, från Stronger är en ny favorit i träningsgarderoben. Sitter skönt och ser snyggt ut. Passar både för gymmet och löprundan. Blir ni mer motiverade till träning av bättre väder? eller vad motiverar dig till att träna?

Om ni blir extra peppade av snygga träningskläder, eller bara behöver fylla på garderoben med schyssta workout-outfits så får ni just nu 20% rabatt hos Stronger med koden GYNNING20.

Klicka er in dit HÄR.

Love C 

2 kommentarer

  1. Har du overhovedet nogen læsere her? ALT er jo bare reklam hos dig these days…

  2. Wow bruden!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *