Sommarlov

Nu är det äntligen sommarlov, mina stora åtagande är klara för den här ”terminen”. Alla tavlor för min och mammas Utställning på Norrvikens trädgårdar i Sommar är klara. Skisser på nya produkter för design/ Jewlery är inlämnade.

Programmen för x berättar allt är färdig inspelade. Nu har jag lite sommarlov!

Dagen efter Midsommar kom mina älskade tjejer i taxi med sin nanny till Brunn och vi hämtade dem där. Sedan hade vi magiska dagar på Ingarö. Vi åkte båt till Sandhamn och åt lunch och vi myste med kaniner. Det är verkligen barnens paradis!

Viktors småsyskon hade kaniner och mina tjejer bara ÄLSKAR kaniner och djur och mys på bryggan !

Jag badade två dagar på raken inte likt mig 🙂

Nu ska jag uppdatera bloggen mer älskar verkligen mitt liv just nu och blir inspirerad av sommaren! Kul att just DU läser!

Love Carolina

d

2 kommentarer

  1. Kaniner är bäst!!!

    (Tänk på att inte visa för mycket av dina döttrar med naken hud om du har utlandsläsare.)

  2. Härligt att se dig så lycklig – det smittar av sig!

    Kram, fina du.
    Anna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *