Pool time

Hej finingar! Jag har länge drömt om en pool men inte en fyrkantig med stela hörn utan något lummigt som passar till ett Hippie hus. Jag har letat länge och tillslut hittade jag denna magiska form. Det har tagit lång tid att bygga och jag som inte har något tålamod och inte tycker om att vänta… men nu är den äntligen här och flickorna kan bada!

Det ska läggas gräs runt om och marken ska jämnas ut. Imorgon kommer nytt gräs så roligt att se ❤️

Fick feeling och gjorde lite större stenläggning än planerat! Ska göra en gos hörna på sidan! Kommer bli så fint! Lovar att dela med mig av bilder. Gullig bild på min kille i trädgården.

Ok idag regnar det här! Jag har precis gjort en rolig fotografering för Båstad Magazin och nu ska jag träna! Ett tungt överkroppspass väntar!

Imorgon bjuder jag på bilder hur det blev med gräset!

Love Carolina

1 kommentar

  1. Lena Torstensson

    Carolina, ditt hem är magiskt❤ så otroligt fint och smakfullt. Ja kommer ihåg för länge sedan när du skylle vara barnvakt i ngt program. De var långt innan du hade dina egna och ja mina. Du likt som ja var ngt ovan med både matlagning och barn. Men tänk nu, vilken fin och bra mamma du är❤ och hur duktig du är med allt du gör. Ha en underbar sommar med dina barn och din Viktor.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *