Make peace with your broken pieces.

Make peace with your broken pieces

Är du vän med dina trasiga sidor? Har du bett den lilla flickan / pojken inom dig om

Förlåtelse för dumma saker du gjort. Jag har gjort det. Jag har förlåtit mig själv och jag har förlåtit dem som gjort mig illa på vägen. Länge bar jag på den där klumpen inom mig. Skammen och skulden men oxå oron över varför jag har lätt att söka mig till fel människor. Istället för att omge mig med ren kärlek tar jag ofta in människor med tunga bagage som inte är redo att ge. Tillslut har de ätit upp mig och tagit allt glitter ifrån mig. Det tog mig lång tid att inse mina dåliga mönster. Att förstå vem jag var och vad jag behövde. Men idag vet jag. Jag känner varenda liten cell i min kropp skrika om något känns fel, nu respekterar jag mig själv och omger mig med människor som tycker om mig. Människor som ser mitt ljus och som vill ge mig ljus tillbaka. För att om vi inte byter ljus så slocknar vi.

Vill ge en extra stor kram till min pojkvän som låter mig vara mig själv och som tycker mina ”knäppa” sidor är dem bästa. Och desto mer jag ger honom av mitt inre desto mer älskar han mig. Det är inte alltid lätt att hitta rätt i livet men till dig som läser detta. Det finns hopp det gäller bara att TRO på att det kommer bli bra.

Kärlek från mitt paradis. Carolina

5 kommentarer

  1. ❤️

  2. Carolina Gynning

    ❤️☮️

  3. Så vackert🙏🤩

  4. Känner igen det där hur man ger och ger men inte får så värst mycket tillbaka, till slut är man tom och känner sig överkörd. Men till slut hittade även jag rätt, efter lång tid som frivillig singel för att hitta mig och göra det bästa för mig, och nu kunde jag inte känna mig mer hel och har fått ett lugn inom mig som jag aldrig har haft tidigare. Helt underbart!

  5. Fy fan va du inspirerar. Du äger och tack för du delar✌🏻🤟🏼🦋🌺🔮

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *