Ola 💕

Mitt nya vloggande tar över mitt liv! Gud så kul det är 😂 Spelar in och sen spelar jag tillbaka och skrattar åt mig själv. Jag måste vara galen. Synd att det bara regnar ute hela tiden! Annars hade det ju varit liiiite roligare att vara ute och vlogga! Nu har man ju typ 2 timmar på sig att filma sen e det ju mörkt….

Månen var så fin utanför mitt lilla hus igår! Och jag är så glad för att jag tagit jägarexamen 🙌 Jag ska inte skjuta levande djur men vill ha en djupare förståelse för hur naturen fungerar!

Love Carolina ❤️

2 kommentarer

 1. Trevligt med uppdateringar- har saknat dina inlÀgg!
  Grattis till jĂ€garexamen! Det Ă€r tveklöst det bĂ€sta jag och sambon gjort tillsammans! Gemenskap och ökad förstĂ„else för hur vi ser pĂ„ djur och natur pĂ„ olika sĂ€tt (och sekundĂ€rt pĂ„ vĂ„rt förhĂ„llande….)! Jag – djurvĂ€n, hundar, katter och tidigare hĂ€st i mĂ„nga Ă„r…. Innan vi trĂ€ffades hade sambon aldrig ens LEVT med djur utan fĂ„tt höra han var dödligt allergisk. Absolut. HĂ€st, stall, hö, halm- inget bra- allergitablett mot astma, klĂ„da, rinnande ögon och utslag. Men sambon var Ă€ndĂ„ skickligare Ă€n yours truluy pĂ„ att klippa luden ponny efter att ha tittatpĂ„ en gĂ„ng… och konstaterat pĂ„ bred Östermalmsdialekt: Nee hörru! Det dÀÀÀr kan jag fixa ”bettre”. Du vinklar bladet fel, klart det tuggar!
  Sedan var han fast i en overall, SkÄnsk LantmÀnnen keps, arbetshandskar och munskydd och klippte vÄr hÀst och flera i stallet med precision. Ha ha. Men hundar (terrier+trimmras) och semilonhÄr katt funkar ua! Man ska inte ge upp för snabbt! Allt gÄr att fixa sÄ det funkar om bÄda kan kompromissa!
  Har inte kommit igĂ„ng SJÄLV med ”jagandet” TĂ€nker ocksĂ„ i banor som du…. mera kunskap! Jakt har varit mĂ€nniskans sĂ€tt att försörja sig i tusentals Ă„r och jag ville veta mer. Kontrollerad jakt Ă€r bra och medför att djurstammar inte förökas med inavel, utan i lagom mĂ€ngd dĂ„ jakten kontrolleras + att personer med jĂ€garexamen Ă€r representerade.
  MĂ€n tenderar bli primater med byte i sikte pĂ„ jakt…… Bara att ha med sig ! Lycka till! 🙂

 2. Carolina Gynning

  Hej tack för din kommentar lĂ€ste nu! Faaaaan vad hĂ€ftigt med din man 💕 Ă€lskar att du har jĂ€garexamen

  Kram c

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *