ÄLSKAR DEN HÄR LOOKEN

Jag bara älskar den här looken, de är helt perfekt! Love C

älskar

4 kommentarer

 1. Super snyggt, verkligen. En fin blandning mellan mjukt romantiskt med mysig vardag och lite elegant. Otroligt fint.

  Hoppas du får en fin onsdag!

 2. jag har en fråga till dig.. när du har syndar dagar.. alltså tillåter dig till att äta precis vad som helst och hur mycket som helst.. vad väljer du då? 🙂 man ser dig aldrig vara onyttig så hade varit kul att veta:)

 3. Hej Carolina!
  Älskar din blogg 🙂
  Men jag skulle behöva din hjälp, är så att jag har 2 små barn vilket innebär att jag har några extra kilon kvar (ca 5 kilon) jag tränar på gym 4 dagar i veckan men nu till saken… Hur ska jag äta, ska man köra 5 2 dieten, kalorisnål kost el äta som vanligt fast med måtta för att bli av med kilona snabbast?
  Skulle vara så så tacksam om du ville tipsa mig 🙂
  Hur gjorde du?

  Hjärtligt tack, Nicolina

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *