KAN INTE BESTÄMMA MIG!!!! GAHHHHH

Nu börjar hösten komma… och jag känner att jag kanske vill bli lite mörkare… ska jag gå för den här färgen igen… med mycket utväxt och lite mörkare… eller ska jag stanna blond???? Help Me Pleace…..

ab1ab2

74 kommentarer

 1. Vackra Carolina, du är vacker i blont hår men tycker du är ännu vackrare i mörkt hår då dina ögon framhävs mer 🙂 jag har en fråga till dig och jag undrar när uppföljaren efter boken Vanessa kommer ut ?! Älskar dina böcker och din konst!! Kram Malin

 2. Jag tycker du passar i allt 🙂 men jag tycker personligen att den färgen du har på bilden längst upp på bloggens framsida med kransen i håret, den färger skulle du ha! Grymt snyggt färg och passar perfekt till hösten 🙂

 3. Susanne Holm Fagerström

  Behåll den färg du har nu du passar så bra i den färgen!!
  Din naturliga skönhet kommer fram på ett mjukare sätt.
  Men du passar i vad som vackra människa 🙂

 4. Stanna blond?
  http://blogg.svt.se/ebba/2013/09/vi-kan-inte-vanta/

  Jag tror du menar ”forstätta vara blond”

  MVH Sofia

 5. Carolina.

  Jag tycker du är fin i färgens som du har på bilden.

  Hälsningar Lena

 6. Stay blonde!

 7. Gå tillbaka till det du har på bilderna. Så himla snyggt!

 8. Du är jättefin i blont hår, du ser pigg och levande ut i den färgen 🙂 Kram

 9. Gör californias!!!! Absolut snyggast!!! Men du kan ju ha övre delen i din egna färg så slipper du hålla på och färga så ofta.

 10. Du är oerhört vacker i båda. Men jag tycker själv att det är kul med lite mörkare nu till hösten, och eftersom det inte är så mörkt är det ju relativt lätt att lägga i slingor lagom tills nästa sommar om du vill bli ljusare

 11. Kör på mörkt det klär dig! Snyggt till hösten med lite mustigare ton plus att då får jag vara din trend setter för en gångs skull ;). Jag blev själv brunett igen efter sommarsäsongen som blondin.

 12. Hej fina Carolina,

  Saknar bilderna på din söta lilla dotter… Förut la du upp massor med bilder på henne,numera händer det ytterst sällan. Du kanske gör det medvetet att inte vilja publicera en massa bilder på henne längre, och i så fall får vi respektera det.Ville i alla fall bara säga att de var väldigt uppskattade… och nu är mycket saknade. Har själv en dotter i samma ålder som lilla Alicia och tyckte därför att det var så roligt att följa din dotter.

  Kram

 13. Naturen är den bästa konstnären så jobba med dina naturliga färger och förstärk dem lite dvs om du har kalla färger i grunden eller tvärtom varma jobba med dem och förstärk dem lite lite så kommer du att stråla. Kolla din hud, dina ögon och din naturliga hårfärg. Med ditt sinne för färg och form kommer du att hitta rätt.

 14. Du är perfekt i håret nu! Tycker inte att du ska bli mörkare bara för att det är höst. Du passar bäst i rågblont gärna med lite slingor i.

 15. Är väl inget snack om saken!? Mörkt såklart! Framhäver ditt fina ansikte mycket bättre!

 16. Linda Petersson

  Jag tycker du är otroligt vacker i alla färger du haft, men det mörkare är otroligt snyggt till din hud och dina ögon. Det var du som inspirerade mig från att vara blond till att bli brunett, så tackar dig för det då jag fått så många komplimanger. Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram

 17. Tycker du passar i lite mörkare, kall nyans på håret. Dock inte för mörkt kanske… 🙂 Men en skönhet klär i allt heter det. Oavsett vilken hårfärg du än bestämmer dig för kommer du stråla! Kram.

  Du får gärna kika in hos mig, har precis startat en blogg och tycker det är så kul. Mimonette.blogg.se 🙂

  Kram! /M

 18. MissHayworth

  MÖRKT såklart! Såååå många överallt som är blonda! Du har ett så vackert och speciellt ansikte, som lyfts fram mkt mer och märks mer, med mörkare hår! En spännande kontrast blir det! Tro mig! Blir mer dramatiskt! TACK också för alla undrbara vackra bilder/foton du bjuder på här! Alltid lika givande inspirerande att följa din blogg! Kram till dig och din vackra familj:-*)*

 19. Absolut mörkbrun, lite mystiskt att vara riktigt mörk!

 20. Jag har samma dilemma 🙂 jag tycker du ska blanda on nyans av champagne färg så får du en fräsig look 🙂

 21. Klipp dig superkort och färga mörkt:=) Supersnyggt med dina blå ögon!!

 22. Laila Nilsén

  Du är snygg i mörkt hår – tycker att dina fina blå ögon framhävs mer.

 23. Jag har varit precis som du under några år, förr var jag alltid platinablond för det kändes mest som jag, är naturligt blond. Snälla färga det inte mörkare det är så svårt att bli platinablond som jag tycker du ser så fräch ut i, tänk ett långt silverblont hårsvall =) Alla blondiner vill testa att vara mörka men man känner inte igen sig själv vilket kan vara skönt ibland men man återgår ALLTID till blont, har jag märkt.. Jag försöker bli platina just nu efter haft en rödbrun färg i håret men jag har gått långsamt fram så helt förstört är det inte, har färgat håret och blekt utväxten och haft i topparna i 10 min men det är fortfarande guldigt i hårbotten.. Gillar dig skarpt , sett dig sen bb jag är en 81a 😉 Du är så snygg, men jag är nästan i din klass 😀

 24. Therese Broberg

  Förresten är det vanligare med mörkt hår, speciellt alla unga tjejer färgar håret mörkt, inte blont som någon sade..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *