MATNYTTIG TIDSBESPARING

Halloj! Fick min första leverans av mat hem från Mathem.se. Nu är det din tur.  Jag är lika nöjd som glad över hur enkelt det var. Oavsett om jag har mycket eller lite att göra är det så jäkla bekvämt att sätta sig vid datorn och shoppa. Samma stora sortiment, låga priser som de största butikerna jag handlar i, men med en trevlig tjej som kör hem mina saker till dörren fort som vinden.

Du får 150 kr i rabatt på ditt första köp när du registrerar dig som ny medlem genom att följa den här länken => Mathem.se/Carolina

Ange koden: gynning13

till mathem.se

4 kommentarer

  1. Ohh måste prova! Tusen tack!!!

  2. Jag beställer ofta hem från Mathem, jag tycker det är superbra. Bra priser och mycket hög kvalité på varorna. En annan bonus är ju att man slipper släpa tunga kassar. Tack för en bra blogg

  3. Testa http://www.matvaran.se ist, billigare och bättre:) då kommer maten från ica maxi

  4. Epharmacy erbjuder efedrin och reductil för viktnedgång.

    http://www.epharmacy.se

    ePharmacy – det självklara valet!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *