REST IN PEACE

Idag går mina tankar till Kristian Gidlunds familj och vänner. Jag har följt hans otroligt fina blogg och nu finns det inga ord kvar. Han blev bara 29 år gammal. Hans ord har betytt så otroligt mycket för så många människor så hans liv var väldigt viktigt och betydelsefullt. Han hade behövts här på denna jord, saknade är stor efter hans ord som aldrig mer kommer skrivas. Rest in peace Kristian.

kristian

9 kommentarer

 1. Hemskt men skönt att han inte lider mer och känner smärta. Rest in peace K. Fint skrivet av dig Gynning.

 2. Det är verkligen hur sorgligt som helst! Här faller tårarna! Vidriga sjukdom! Ta hand o varandra! Ge någon en komplimang, en kram! Man får verkligen en tankeställare att vara ödmjuk inför livet! Kram Petra
  Carolina när kommer du ha din utställning i Göteborg? <3

 3. Vackert skrivet Carolina, helt rätt. En stor poet och författare, människa, kämpe, förebild har gått bort. Tårar……Ett stort avtryck gjorde han på jorden de få åren han fick här.
  FUCK CANCER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Hej! Carolina när ska du ha din utställning i Göteborg och vilket datum/ hälsningar Moa kram till dig

 5. Hans ord finns väl alltid kvar tänker jag Avtryck här i livet. Tragiskt att han gick bort i så unga år. RIP, //Linda

 6. Jag håller med, gårdagen kändes tung. En stor förlust av en fin människa. Jag lyssnade på hans avsnitt i sommarpratarna och grät – vila i frid!

 7. En sån underbart vacker bild, men så sorgesamt. Fint av dej! Kram.

 8. Ta nu inte detta på fel sätt, inlägget du har skrivit här är jättefint och omtänksamt, men är det inte lite tacky att skriva ”Rest in peace” om en ung människa som har gått bort?

  Jag får sådana rysningar av svenskar som skriver något så värdelöst som ”Rest in peace” – för att sammanfatta att någon har gått vidare. I mitt tycke en hyllning som en drogad apa lika väl kan häva ur sig.

  Du är alldeles för bra för att skriva face book floskler om sorgliga händelser som berört så många.

  Kram Anna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *