ha ha ha

Alltså jag hittade den här på YouTube. Det tog en stund och några skratt innan jag kunde vara helt säker på att det är jag 😉 Helt sjukt hur man kan ändra sitt uttryck med tiden. Jag är precis lika glad för minna minnen från den tiden som jag är nöjd med den jag är just nu. Har ni tider i era liv ni kan skratta åt och samtidigt uppskatta?

6 kommentarer

 1. haha ja, känner igen mig i det där 🙂

  http://josefineg.com

 2. Camilla svalborg

  Du är så jävla cool på riktigt…
  Fortsätt göra allt du gör.
  Heja dig
  Kram

 3. Hej Carolina!
  Jag skulle vara hemskt tacksam om du ville göra ett inlägg med några bilder Under tiden då du var gravid? Gravid som jag är så är jag i stort behov av lite inspiration på fina och vardagliga outfits!
  Du är en fantastisk inspirationskälla! kram

 4. Så himla snygg!!

 5. Hej ville bara säga att jag är så grymt imponerad av din konst du är verkligen helt fantastisk 🙂 Undra bara vart du köper och får tag på uppspända dukar? jag har lite problem att hitta bra och som inte är allt för dyra…
  Sen är det akryl du målar med:))?

  kram

 6. Snygg röd hårfärg. Hälsningar från ett varm och soligt Rom.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *