MAMMA, MAMMA, MAMMA

En liten gullig sak som jag måste berätta… Alicia säger mamma och pekar såfort hon ser en snygg tjej i tidningen eller på tv ,datorn. Det är verkligen smickrande… Jag blir hur glad som helst för komplimangen! För där sitter jag i mysbyxor med håret i en palmfrissa och ser helt grå ut i hela fejset och bara TAAAAACK älskling… – Jaaaaa det e mamma!!!!… Sista bilden hon sa MAMMA till flera gånger imorse är den här ovan… Måste älska henne för det!!! Gör era döttrar oxå det? Ha en riktigt fin Torsdag även om det  regnar här i Stockholm…. Love C 

mamma

15 kommentarer

 1. haha, vad kul! Bilden ovan var faktiskt lite lik!

 2. Ha ha gulligt men nej mina barn vet hur jag ser ut och vem som är jag och inte. =) Dom är ganska bra på det där. Men däremot är dom söta på sättet att dom kan oavsett hur vidrig man ser ut, säga ”åå vad fin du är mamma”. =)

  Gulligt

 3. Hahaha vad kul! Hur gulligt som helst. Tjejen var dessutom lik dig så jag förstår henne:) kommer föressten på tal om nåt helt annat, ihåg din tid i BB. Du var helt fantastisk då. Så naturlig och snäll. Jag var typ 12 då och minns speciellt ett ögonblick när du satt vid en symaskin och sydde kläder, du var så duktig och gjorde typ allt, sen kom den där slemmiga elaka typen oliver de paris (HAHa!) och sa massa taskigt. Minns att jag då i min 12 åriga hjärna tänkte ”stackars carolina, vad otacksamt gjort” konstigt att jag minns det men mitt
  Minne är så. Tyckte om din personlighet ännu mer från den stunden! Tänk vart du är idag! Vilken resa carolina!

 4. Nej, min dotter gör INTE så… Min dotter pekar på bilder med snygga tjejer och säger: ”Sååå önskar jag att min mamma såg ut!”. Av barn och idioter får man höra sanningen.

  1. bitterbrud

 5. Haha gulligt! Ja så gjorde min dotter förr också, till varje reklambild. Men nu lägger hon till ”nej, annan mamma”. Haha

 6. Jag läser till lärare och har läst en kurs mot yngre åldrar där dem sade att barn lär sig tidigt att se skillnad på män och kvinnor. Sedan vet dem inte mamma är en speciell kvinna utan alla kvinnor blir då ”mamma”.
  Detta är vad jag fått höra och lärt mig iaf. 🙂

  1. Så tror jag det är också. Min son på 2 år kallar alla män för pappa och alla kvinnor mamma. Det är liksom hans värld 🙂

 7. Min son såg en bild på dig och pekade och sa mamma

 8. Min dotter pekar på bilder av dig och säger mamma. Vet inte om jag ska vara överlycklig eller orolig att hon behöver glasögon.. 😉

 9. Globetrotter

  Gulligt! Har inga barn själv, men kan tänka mig att för alla barn är deras mamma det finaste, vackraste och bästa i världen. Oavsett hur hon ser ut.
  Det är väl total KÄRLEK unconditional.
  Utöver det, hur mycket har Alicia börjat säga nu…. kan hon många ord?
  Vid vilken ålder börjar barn forma små meningar?

 10. Härligt! Mitt bonus barnbarn som är drygt 2 år gör samma sak fast han pekar på snygga tjejer och änglar och säger mormor :D. Man smälter!

 11. Haha så gjorde min dotter med <3 alla snygga tjejer var mamma och David Beckham i kalsonger var pappa. Vi var sjukt nöjda tills en dag då Lars Lejonborg i tidningen var pappa… 😉

  1. Carolina Gynning

   Ha ha ha sjukt roligt Lars Lejonborg!!!! Ha ha… det e inte lika hett!!!

   1. hahahahha klockrent 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *