ÄNTLIGEN NYTT KÖK

Godmorgon mina vänner, Alicia vaknade 06.20 så det var bara att stiga upp… trodde aldrig att jag skulle bli såhär morgonpigg men jag tycker faktiskt att det är mysigt att vara uppe tidigt, att se dimman som ligger tjock över sjön.. se solen gå upp… det e livet…

Jag är världens lyckligaste för vi har bestämt oss för att skaffa nytt kök!!! Vårt hus ligger helt gudomligt med värsta utsikten. Det har en fantastisk öppen känsla som jag älskar… men köket… det är så gammalt och slitet och vi har sedan vi flyttat in velat byta ut det. Men det ska funka ekonomiskt och man ska hitta rätt firma och det har vi äntligen gjort. Vi har hittat Creative design kök och bad, de kommer till dig och skräddarsyr ett kök för dig! Så nu börjar vår resa mot ett nytt fräscht kök och det känns så bra! på onsdag ska de börja riva ut det gamla!!! Yes! Äntligen! Om ni vill spana in vart vi hittade vårt så kolla HÄR

kök1kök2kök3

10 kommentarer

 1. Härligt med att du får ditt drömhem som ni två vill ha det. Det är jobbigt med köksrenovering men samtidigt underbart.
  Lycka till!

 2. elisabeth

  Hej! Alltid kul med nytt och fräscht, men röran är inte kul…..men det får man ta.
  Mvh elisabeth

 3. vad kul! kommer säkert bli superfint 🙂

  http://josefineg.com

 4. Hej Carolina,

  … Jag undrar om jag får stjäla max 5 minuter av Din tid för en “annorlunda” grej? 🙂

  Jag är toastmaster på ett bröllop nästa lördag (28:e sep) för mina kompisar Marcus och Christina. Du har naturligtvis ingen aning om vilka de är, men Du tillhör deras favoriter! Istället för de vanliga/tråkiga “bluff telegrammen” är förhoppningen att få korta hälsningar från olika kändisar (däribland Du) som brudparet tycker om. Dessa hälsningar ska jag sedan klippa ihop till ett ”medley” av kändishälsningar. Skulle bli ett grymt kul och chockerande inslag!

  Jag tänker mig max 15 sekunders hälsning filmat på enklast möjliga sätt med din el ngn kompis telefon – typ “Hej Marcus och Christina, Carolina här, önskar er all lycka i framtiden – ta hand om er!!!” – eller ngt i den stilen! Du får säga precis vad du vill!

  Jag har FULL förståelse för ifall du inte orkar/vill göra detta, men om du gör det vore jag evigt tacksam!

  Om du vill ”vara med” på detta – maila din hälsning till [email protected], eller posta den här på din blogg (så laddar jag ner). Funkar självklart jättebra att MMS:a också 0732-323987 (men förstår om du inte vill “avslöja ditt tfn nummer)

  Må bäst och tack på förhand / Alex

 5. Vad tycker ni om Marabous senaste smak?
  Verkar den inte skitäcklig??

  http://chocochock.se

 6. Ni har ett fantastiskt hus! Har varit där ngr gånger känner de som ni köpte huset av 🙂

 7. Det skulle kännas bättre att läsa din blogg om du talade om när du var sponsrad( men du är väl det hela tiden) men att det här köket, likt det mesta hos dig , är just det, tycker jag att du ska förmedla till dina läsare.

 8. Hej Carolina!!

  Ert kök kommer säkert att bli hur snyggt som helst, men vill bara tipsa om ”Bulthaup” som vi till slut bestämde oss för när vi byggde vårt hus. Ni kommer garanterat inte att ångra er.
  Kram A ❤

 9. Tycker att erat kök ser helt ok ut. Du skulle se mitt:)

 10. lisa edenberg

  Hej Carilina,
  jag skulle vilja veta om ditt kök blev som du hade önskat dig? Hade du fasr pris?När samma kille kom till mig för att kolla på mitt kök så ”skröt” han med dig.Fick du det som dom lovade?
  Betalade du när bygget var klart eller i förskott ?
  Mvh Lisa

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *