BOKTIPS

Har precis läst den grafiska novellen Församlingen av Thomas Olsson. Den handlar om Tommy som växer upp i ett frireligiöst hem med bibelläsning, predikande och värvning av nya medlemmar. I Boken står han upp för församlingen samtidigt som han tvivlar. Mycket läsvärd, dessutom är boken oerhört snygg. Klicka här för mer info. (länk – http://www.adlibris.com/se/bok/forsamlingen-9789186593520 )

hej

6 kommentarer

 1. ”Fjärilar är blommor som har druckit vin” 🙂

  1. Carolina Gynning

   ha ha ha ja så kanske det är;)

 2. Tack för tipset. Ska köpa den. Läser du mycket serier, eller ”grafiska noveller” som du kallar dom?

  1. Carolina Gynning

   Hej Jenny! Jag är verkligen en allätare vad gäller litteratur men eftersom jag är konstnär kan jag gilla snyggt tecknade serier som jag tycker att denna är! Hoppas du gillar den! Kram C

 3. Hej Carolina!!! Jag har läst dina böcker!! Jättebra skrivna! Nu undrar jag så klart om det kommer nån fortsättning!!!!!! Hoppas verkligen det!!! Tack för en bra blogg!!!!! Kram Lotta!!!!!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *