HÄRLIGA JUNIBACKEN

Vi har haft en otroligt härlig helg med vår lilla familj. I Lördags var vi på Junibacken med hela familjen och några vänner och deras barn. Det är otroligt fint, kan verkligen rekomendera deras sagotåg, det är helt fantastiskt att höra Astrid Lindgrens fina berättaröst och komma in i hennes olika sagovärldar är oslagbart. Ett måste om man har barn och är på besök i Stockholm. sedan käkade vi en god lunch på Riche, grymt bra mat och tålig personal. Vi hade tre barn som var ganska gapiga och de bara höll sig lugna… Så det kan rekommenderas! Love C 

a1a2

1 kommentar

  1. Vad kul att du var på junibacken, synd att du inte kom in och åt i restaurangen för jag jobbar där och hade varit så kul att se dig!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *