MATTHEW WILLIAMSON FOR LINDEX

Igår hade jag den stora äran att få träffa den stora designern Matthew Williamson, han var hur trevlig som helst. Roligt att han har valt att jobba för Lindex! Han presenterade sin nya snygga kollektion och det var ett grymt ordnat event! Kleerup och Loreen spelade super! Det jag gillar med Matthew är att han säger att han tycker att kvinnor ska bära starka färger och det älskar jag även om jag för kvällen bar svart.  Kavajen från Hunky Dory är grym den finns på estella.se! Skinnbyxorna är från Jofama ni hittar dom här. T-shirt från Dagmar ni hittar den här Love C

matt1

4 kommentarer

  1. Wow! Väldigt snygg – både nya gränssnittet och du Carolina!!! Du är en inspiration på många sätt!

  2. Så snygg blogg du har nu!

  3. Hej C!
    Gillar din personlighet, du är alltid positiv och glad, vilket smittar av sig, Tack!

  4. Felt so hopeless looking for answers to my quseiions…unttl now.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *