FAMILY FOREST

VVärldens mysigaste dag i skogen med min lilla familj. Tittade på hästar och jag bokade en tid för att rida ut, har inte ridit på hur länge som helst men nu är jag sugen som attans… Älskar att bara mysa hemma på helgerna… Vara nära dem man älskar… det räcker gott och väl…

skogen1

39 kommentarer

 1. Nej vilken jobbig blogg soda du skaffat.. Jätte krånglig att läsa från mobilen.

 2. Ja, jättejobbig!

 3. tyvärr superkrånglig, 🙁

 4. Camilla Bolin

  Klabbig att läsa.

  Kram

 5. Tyvärr håller jag med om att hemsidan känns krånglig… Att klicka om man vill läsa mer känns onödigt & tyvärr upplever jag den rörig.

 6. Det är jättemysigt att bara få vara med ens familj på helgerna eller med riktigt goda vänner. Det är livet i en liten pärla

 7. Instämmer! Sidan känns väldigt osmidig och man blir tyvärr inte lika sugen på att gå in och läsa bloggen… 🙁

 8. åh vad mysigt det låter 🙂

  http://josefineg.com

 9. Anju Cederin

  Jag tycker att sidan är fin 🙂 alltid roligt med lite nytt. Visst kanske lite mer krångligt än innan. Men jag kan läsa lika bra från mobilen fortfarande. Jag behöver aldrig trycka ”läs mer” för att kunna läsa hela blogginlägg. Har aldrig ens sett en knapp som där står ”läs mer” ! Jag älskar att läsa din blogg. Kran

 10. Snälla du… Ändra tillbaka, så krånglig att man drar sig för att gå in och läsa! Älskar din blogg, du inspirerar och jag vill gärna fortsätta läsa. Kramar till dig!!

 11. lisbet juth

  Tyckte bättre om den ”gamla”bloggen!
  Lisa i skåne

 12. Den nya designen är jätte jobbigt… orkar liksom inte läsa dina inlägg längre

 13. Håller med om att inte är lika lockande att läsa bloggen med den nya designen. Det är för mycket rörelse och för många klick. Satsa på en ren och enkel design i stället det vinner i längden. Grundtanken på en hemsida måste alltid vara att det ska vara enkelt för läsaren/användaren. /webeditör och kommunikatör.

 14. Carolina

  Hej,
  Följer din blogg men nya sidan är rörig och svår att följa. Mycket bättre som det var innan.

 15. Jag pallar inte med den här sidan, gör något någon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! såååå sjukt rörig och varför läsa vidare när det inte ens är mer att läsa och det är inte bilder eller något. Riktigt kass sida, från iphonen är det inte lönt att läsa för man orkar inte krångla.

 16. nej fy va rörig o krångligt

 17. Så jobbig sida!! Snälla byt tillbaka, orkar inte läsa en mening. Fast sen ser jag att det finns heller inget att läsa?! Är inte tanken med en blogg att skriva? Nu känns allt bara så köpt tyvärr. Du berättar ju inget längre, annat än vad du köper. Trist, lägg ner om du inte vill dela med dig längre.

 18. Jösses , va jobbig bloggen har blivit …
  Krångligt att läsa…

 19. Var precis på väg att ”bookmark” din blogg, men nu när den är ändrad så ändrade jag mig. Väldigt krånglig.

 20. Var kommer din fina jacka ifrån? xx

 21. Tyvärr måste jag säga att jag kommer ha väldigt svårt för att fortsätta läsa din blogg om man måste klicka på varje inlägg för att få läsa hela, har slutat läsa många bloggar pga detta.
  Antar att sidan fortf är under konstruktion men jag hittade inte heller en knapp för att läsa äldre/tidigare inlägg.
  Näe, detta är tyvärr ingen hitt än så länge.

 22. Enig med de flesta,krånglig hemmsida.En blogg ska vara lätt och rolig och gå in på.

 23. Carolina!
  Vad i all världen är det här? Klyddigt, kasst, krångligt, ”är jag dum eller” Back to basic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 24. Ja tyvärr får jag hålla med de flesta kommentarer, alldeles för krånglig ny sida. Jag märker att jag drar mig för att gå in och läsa bloggen då det känns så rörigt. Hoppas du kan återta din gamla hemsida, gilllade den starkt! Vänliga hälsningar en trogen läsare, fram till nu…

 25. Det nya är inte lika bra som innan men gillar dig ändå

 26. Jag tror de flesta surfar från mobilen.

  Därför blir det krångligt.

  Men jag såg ju att trycker man på SE STORY så ser man alla blogginläggen hela. Alltså man behöver inte klicka på ”läs mer”

 27. Tyckte mycket mer om din gamla version på bloggen. Den här nya har medfört att jag inte orkar gå in å läsa. Synd för jag gillar det du skriver, men opraktiskt som den är nu. Tess

 28. Jag håller helt och hållet med ovanstående. Bloggen har blivit väldigt svår att läsa och detta gör att även jag som många andra skippar att gå in på din sida.. Tråkigt! Vill dock understryka att designen är snygg, men det tar alldeles för ”lång tid” att läsa alla inlägg om man har en seg uppkoppling- ( Eftersom att man måste trycka sig in och ladda upp varje skrivet inlägg..)

 29. Ann-Christin

  Jag får tyvärr också hålla med dom föregående talare,jag älskar att läsa din blogg men nu är det inte ens kul att gå in och kika,synd.

 30. When you spend money on stuff to impress people that you have money, the store now has your money while your thing depreciates exponentially.

  I had coffee with a friend this week who is doing great things for people with health, wellness & personal growth. We caught up about family, our lives and got some good chill time in.

  There is a pressure going around, in whatever circle you run in to prove to others in your circle how well you are doing. This proving comes in many forms, depending on your circle. In the “health” community for transparency sake, it takes on the form of competing on on-line followers, endorsement deals, clothes, and this thing about having a fancy gold watch is going around now. I have always thought this competition is super silly and haven’t been involved because I am in my own circle, cultivating my intention and refining my actions. My mission is to help others. Helping feels better than shopping.

 31. Jag tycker din nya blogg är jättefin! Jag har inga problem med att komma in via mobila enheter heller. Använder visserligen en Galaxy, vet inte om det gör skillnad…

 32. Jag tycker den förra bloggen var tydlogare att läsa och lettare att följa. Nu blir bloggen så spridt och det tar mycket längre tid att läsa den og hitta. Bloggen ser jätte profsigt och bra ut, men är jobbig att läsa.

  Mvh Signe-lill Öhman. Norge

 33. Sorry , får nog instämma med samtliga….svårnavigerad och jobbig blogg att läsa från mobilen.
  Gillade den andra varianten bättre.

  //Jess

  http://www.annorlundaunderbara.com
  Får jag bjuda på en snorkråka?

 34. Vad var grejen med etta sjukt rörigt faktiskt, fattar inte vad som skulle vara bättre? Älskar din blogg men detta var liksom helt fel, orkar nästan inte längre vara här och läsa

 35. tycker sidan verkar bra hittills 🙂 underbart med skogen 😀 o vart är din snygga jacka från?

 36. Mmm, jag håller med, sidan var lättare att läsa tidigare. Jobbigt att hela tiden måsta klicka sig vidare för att läsa hela inläggen! Annars har du en väldigt inspirerande blogg som jag läser nästan varje dag 🙂

 37. Kan du inte ändra till den gamla, den här nya är så jobbig …

 38. Birgitta

  Jag gillar att läsa din blogg,men nu var den lite rörig och krånglig att läsa.Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *