Soon my birthday ;)

Älskar denna väska från Celine…. Love C

Celine

35 kommentarer

 1. Håller med många av de andra. Din sida är grymt snygg men ganska jobbig för oss läsare då det känns lite krånligt att klicka sig vidare till allting, men som sagt, riktigt snygg!

 2. Catharina

  Håller med om att man måste förbättra o förnya, men det måste fortfarande vara användarvänligt, detta känns väldigt rörigt och när man inte hittar så tröttnar man. Carolina, jag har följt din blogg i många, många år och tycker den är hur härlig som helst, charmig och personlig. Men för mej, så känns detta upplägget för opersonligt och kommerciellt. Jag förstår ditt behov av att ha den typen av forum, med tanke på alla järn du har i elden, men det hade nog kunnat paketerats lite bättre.

 3. Håller med dom ovan, var himla rörigt och inte alls läsvänligt tyvärr

 4. Här är en till som tycker att det blev rörigt sedan du förnyade din bloggsida.
  Känns inte lika ”kul” längre…
  (Väskan var snygg, det var den.)

 5. Snälla byt tillbaka eller ändra så bloggen fungerar att läsa smidigt i smartphones osv. Detta fungerar inte 🙁

 6. Superdålig och jobbig:(

 7. Nej som jag sagt i ett tidigare inlägg, den nya designen gör ingen glad. Jag har verkligen försökt att gilla den men jag ger upp nu och slutar komma in här. Man blir ju helt snurrig. Som sagt, gör en användarvänlig site för detta kommer du nog dessvärre att förlora en hel del på./ Tack för mig för detta var mitt sista besök här./Vendela

 8. Håller med ovan. Snygg men inte lsävänlig sida. Kommer sluta gå in här ofta. Efter en lång dag vill bara slänga sig i soffan och förvandlas till en äkta latmask . Orkar inte bläddra extra. Är för trött och vill ha de så smidigt och så lite rörigt som möjligt. No like…

 9. Hula hula och tripp trapp trull! Du är stilig kvinna.

 10. Jag var förr en trogen besökare som kikade in på din sida dagligen- men nu är det rörigt….
  Snyggt men trist, jag sviker nu den dagliga påhälsningen och läser numera andra blogger istället trist..
  Inte kul (eller ok tidsmässigt) att klicka sig fram..

 11. Håller med många att din nya site är jobbig att läsa och att hoppa hit och dit. Dina foton framträder inte lika bra som på din tidgare. Och din nya ger ett hårdare intryck tycker jag! Gillade din andra!
  Hälsningar Ewa
  P.S. Du är flitig Carolina!

 12. Håller med en del andra här. Den nya sidan är snygg men himla rörig. Den känns inte alls userfriendly… tyvärr.

 13. Du får önska dig ett Kinderegg för vuxna!
  http://chocochock.se

 14. Hej,
  Tycker tyvärr likadant som de övriga som skrivit.
  Väldigt krånglig sida, dock snygg. Men snyggare förut.

 15. Kolla in detta! Big brother juliana ska bli mamma och har startat en av Sveriges bästa mamma bloggar
  http://foxymama.se

 16. Mycket rörig blogg. Förstår inte varför du ändrade. Den gamla var mycket mer läsvänlig.

 17. På tal om födelsedag.. fyller år idag och gissa om jag blev glad över mitt fina vinglas från Önska som jag så länge velat ha! Har länge pratat om att jag ska önska mig alla dina glas i studentpresent till sommaren, men nu fick jag ett i förskott. Älskar din konst, Carolina, du är grym!

 18. hej! ja vad hände? -vet inte var jag ska läsa eller klicka. längre??..:(
  Har också följt dig dagligen länge, men det har blivit mindre och mindre på sista tiden, Synd, gillar ju dig. –Det var mindre, mysigare, och personligare förr.

  Kanske kommer du på nåt
  Lycka till m allt och ta hand om dig o familjen
  kram <3 <3 <3

 19. Asså skäms inte ni att idiotförklara er själva??? ” Bloggen är för krångligt, kommer inte följa dig mer…”
  Sluta vara så rädda för allt som är nytt och som ni tydligen inte kan hantera. Carolina gjorde en unik, modern och ja en kommersiell blogg. Men det är nästan slutet på 2013. Vi lever i en kommersiell samhälle med dess för och nackdelar. Häng med och hitta nöje och fördelar för er själva. Lär er något nytt istället för att visa er rädsla att kliva ur er bekvämlighet!
  Carolina det du gjorde i Sverige har ingen annan lyckats med. Och du kommer bara att fortsätta. Lita på din intuition. Du vet bäst. Det är trevligt att du frågar om läsarnas åsikter, men du vet bäst.
  Love ya!

  1. Tack! Kunde inte sagt det bättre själv !

   Härligt med förnyelse och allt är konstigt i början tex som med nya Ios7 till iphone men när man väl kollat runt så älskar man det nya. Fortsätt förnya Carolina!! Snygg väska 😉

 20. Snygg väska är det!

  Läs gärna mina noveller på sexbiblioteket.nu

 21. Helt enig om sidan. Den är rörig och inte alls skönt att hänga på.

 22. Hej, kom förr in på din blogg typ varje dag..tyckte om den..tycker om ”dig” om man kan skriva så..men tycker inte om ditt nya upplägg på bloggen och detta gör att jag inte orkar besöka lika ofta . Du är så duktig Carolina och jag tror att du måste läsa detta och det hör Ivan och ta till dig. För jag tror att du kommer att förlora läsare. Mitt råd ta tillbaka ditt gamla upplägg tills ni kommit på något som förbättrar detta nya upplägg. (Förenklar) . Det vore så synd för du e en intressant person tycker många.
  Lycka till

 23. Älskar den där väskan! Och tycker den nya designen på bloggen är fantastisk! Ha en grym dag! Kram A

 24. Gör om gör RÄTT! Superkul att läsa din blogg, men så rörigt det blev med den nya designen. Kul idé, men inte så praktisk för oss läsare tyvärr!

 25. Kristina Johansson

  HEj. Förändring är svårt för många.
  Jag tycker du gjort en fin sida.
  Tips! (Jag bygger själv hemsidor på egen byrå):
  Kanske du skulle ha kvar en ”feed” med ALLT du lägger ut. SEDAN kunde det sorteras under de rubriker du valt…. vad tror du om det?
  Då blir det lättare att följa dig, och du får fler läsare på allt.
  Good luck.
  /Tootsie

 26. Jag tillhör också skaran som följt dig… Men den här nya designen blev alldeles för rörig för mig. Så jag vill inte heller hälsa på här mer.
  Hoppas du får en toppen födelsedag!

 27. Anette Carlsson

  Rörigt o svårt att hitta! Byt tillbaka!!
  Hälsn
  Anette C

 28. Håller med att den länns väldigt rörig.. byt, tack. 🙂

 29. Gör om sidan…
  Du är grym f.ö 🙂
  Kram

 30. Fy vad rörig din blogg har blivit.. den andra var tiotusen gånger bättre!!!! Denna är hemsk! 🙂

 31. Hej, tyvärr håller jag med att din sida är väldigt rörig och att den känns opersonlig, det är inte lika kul och charmigt längre att gå in och läsa – min dagliga påhälsning kommer jag att avsluta och kanske går jag in någon ggr emellanåt,

 32. Jättebra blogg och underbar kvinna!!!
  Jag är en 18-årig tjej som tar studenten till våren. Jag undrar om inte du skulle kunna tipsa om bra butiker i Stockholm som säljer prisvärda balklänningar?
  Jag bor i en liten stad och ska snart upp till Stockholm och jag skulle vilja hitta en klänning som inte alla andra kommer att ha!

 33. Hej Carolina! Jag är som många andra här en trogen läsare av din blogg i flera år. Tyvärr håller jag med om att det blev krångligt och rörigt med den nya designen… Den är inte alls användarvänlig för oss läsare. 🙁

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *