SNART I EN BUTIK NÄRA DIG

Jag har fått en VD! Inte så konstigt som det låter. Förutom mina tavlor har jag sedan länge också designat allt från kuddar och glas till smycken och har fått skitfin feedback av kunder och besökare i webbutiken. Nu har jag träffat en fantastisk människa och partner som ser potentialen i min design. Hon heter Camilla Falgén och har jobbat med Efva Attling. Hon ska få min design att synas i fler butiker och på fler platser än idag. Därför har hon också tillträtt som VD i Gynning Design. Läs hela pressmeddelandet på Resumé.

19 kommentarer

 1. Seriöst din nya hemsida suger. Förstår att du vill ha den senaste designen men ärligt talat har du testad den själv? Det finns ju snygga designer som inte har 200 funktioner och som är bättre anpassade för mobiler. Varför göra det så himla komplext?

 2. Nej, nu kommer inte jag att logga in på dina sida igen. Ur jobbig navigering. Hej då!

 3. Vad har hänt med din fina sida? Det är katastrof tycker jag, inte kul och titta in längre :=((

 4. Fattar ingenting av din nya sida. Byt!

 5. Den en är fin sida med stora möjligheter till att bli bättre tror jag. Det handlar bara om att användarna måste vänja sig efter den nya strunturen på Gynnings sida.

 6. alexandra

  Ditt nya upplägg av bloggen är väldigt jobbigt, snälla byt tillbaka för nu är de bara jobbigt att läsa den…. 🙂

 7. Åh vad kul! Du får gärna nämna vilka butiker sen så man kan kolla in sakerna lite närmre! ^.^ (:

 8. Sorry din hemsida är helt värdelös.Tappar helt lusten att gå in här.Så krångligt och omständigt.
  Den gammla var mycket mera du och enkel.
  Kommer nog inte att gi in här så länge bloggen ser ut så här.

 9. Snygg hemsida & blogg. Absolut inte krånglig, ser ut som och fungerar som många andra sidor ute på nätet gör idag.

 10. Snälla byt tillbaka bloggen, den här är jobbig, du kommer bara tappa läsare på den.

  Och stort Grattis, riktigt roligt :-D.
  Det jag saknar med dig är ett klädmärke, du har fin smak, ngt som du skulle lyckas bra med, börja designa Carolina.

  Ha en bäst dag!
  Kram Adaja

 11. Din sida tilltalar mig inte alls sen du gjorde om den. Så nu säger jag tack och adjö.

 12. Den nya hemsidan är jobbig att läsa. Byt.

 13. Håller med många andra-jobbig blogg nu!
  Att behöva ”öppna” varje inlägg osv.
  Bara rörigt och konstigt.. bra försök, men läsarna verkar vilja ge upp din blogg pga detta!

 14. Hej !

  Jag måste tyvärr hålla med de flesta av dina läsare. Förstår att du är upprymd av din nya hemsida men den är väldig jobbig att läsa, att man skall behöva klicka en extra gång för att läsa mer är inte nödvändigt.

  Ofta så brukar jag läsa din blogg när jag befinner sig ute och har mobil eller ipad till hands, detta går inte lika bra längre.

  Jag hoppas att du tänker om och utvecklar hemsidan mer, se gärna några andra bloggar för att få lite idéer.

  Det skulle vara roligt att fortsätta följa dig och se alla dina nya kommande projekt.

  Hälsningar
  Katarina

 15. Jag tyckte om din gamla hemsida. Enkel, stilren och läsbar. Jag läste bara en enda blogg varje dag och det var din. Vill ha att man bara scrollar neråt, en överblick, inte att man behöver trycka på varje inlägg. Synd. Tidigare har din blogg varit den bästa!

 16. Förstår verkligen inte vad folk gnäller om. Vill man läsa hela bloggen trycker man på story så kommer inläggen upp som vanligt. Jag tycker att det är roligt att det kommit så många olika kategorier på sidan och DET är lätt att hitta 🙂 Många Kramar till världens bästa Gynning!

 17. Åsååh snälla, ändra tillbaka bloggen som den var innan. Jätterörigt detta och drar mig för att läsa bloggen 🙁 Sorry!!

 18. Globetrotter

  Grattis till din VD. Det låter som en perfekt match till att marknadsföra dina produkter.
  I ett mail för länge sedan, då när det var tal om brickdesignen, föreslog jag en mängd olika produkter
  där din design skulle passa in. Framför allt på olika home design prylar men även på andra föremål.

  Karma

 19. Hej Carolina,

  Härliga nyheter, häftig att se ditt business-empire växa!
  Har du funderingar på utlandslansering? Jag är bosatt i London och skulle gärna samarbeta, om så vore fallet. Skulle detta vara något, så hör gärna av dig.

  Ha en fortsatt bra dag.

  Anna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *