ANGELS HAS NO GENDER

Jag älskar att hitta kvinnor som inspirerar mig, jag vill att de ska säga otippade saker. Inte svara som alla andra, just nu är jag inne på att lära mig mer om Tantra jag har köpt en bok av Barbara Carrellas som heter Urban Tantra som är sjukt intressant. Jag skrattar och fashineras om vartannat… sen googlade jag henne och fann att hon levde tillsammans med en kvinna som heter Kate Bornstein, Kate föddes som man och är nu omopererad till kvinna… hon talar öppet och ärligt i denna korta intervju och säger massor av oväntade saker, lyssna och fashineras…

17 kommentarer

 1. Är det bara jag som är trög när de gäller din blogg? Eller är det så att man måste öppna alla blogginlägg för att läsa?
  Blir smått galen av att gå in här.. haha
  Nä byt tillbaka till den andra, för den här är skitkass! 😉

 2. Frida Riebel

  Otroligt skönt men en människa som e ärlig och säger att se e skrämmande att leva men gör de endå. Fan så många som bara säger jo tack allt bra med mig. Vi borde börja säga jo tack i dag i de läskigt men ja kämpar på. Tack fler in lägg som detta. Ja bor i LA och din blogg ger mig lite svensk hemma känsla tack. Tips photografen Nan Golding – perfect for this type of person

 3. Jag kollade in här varje dag tidigare, för jag älskade bloggen. Men nu är lay-outen så dålig och svår att hitta i, så jag har bara varit inne två gånger sedan du bytte! Jätte trist verkligen… men den är kass lay-outen!

  1. Ja den är inget vidare. =S

 4. Måste hålla med. Den nya layouten är svåröverskådlig..

 5. Karolina

  Hej Carolina!
  Jag skulle bli så glad om du tog dig tid att gå in på min väns blogg och läsa detta inlägg. Henne kan man inspireras av. Hon är just nu i Guatemala och har startat ett litet välgörenhetsprojekt. Projektet har mest delats mellan vänner pp facebook långt upp i norrland. Jag blir så berörd över hennes engagemang för alla behövande barn och familjer. Jag har själv en dotter född i Maj -12 och kan inte ens föreställa mig hur det skulle kännas att förlora henne.

  Jag ber dig, och alla som läser denna kommentar att gå in på länken. Varje liv räknas.
  http://postcardsfromarockstar.wordpress.com/2013/09/28/with-a-little-help-from-my-friends/

 6. Jag älskar också intressant människor. Jag hoppas en dag kunna inspirera andra med den resan jag håller på att göra just nu. Bara att ta steget som ung tjej och vara helt självständig på andra sida jordklotet kan vara lite läskigt ibland. Men om jag kan få någon i framtiden att göra samma sak så skulle jag vara så stolt 🙂

 7. Carolina!
  Skriv gärna ett inlägg om hur folk skall använda din nya blogg. De fattar tydligen inte att de skall välja story i navigationen för att slippa klicka sig fram. Det funkar iaf på min iPhone och iPad.

 8. Trist blogg den nya

 9. Måste tyvärr hålla med tjejerna som skrivit innan. Tittar inte alls lika mycket på bloggen du. Nya layouten är krånglig och svåröverskådlig. Den gamla var bättre.

  1. Håller med o jag undviker denna blogg numera pga av detta verkligen trist

 10. One angel HAS. Many angels HAVE.Hur är det med den engelska grammatiken?

 11. Håller med många övriga här, krångligt med den nya bloggen…. Är inte inne som jag var förut ;((

 12. Jag tycker verkligen om din blogg men som många andra här skriver är det superkrångligt nu. Orkar inte gå in och öppna upp varje inlägg.

 13. Låt Chocochock inspirera dig 🙂

 14. Oh mama, det enda jag ser är en vilsen själ. Vill bara krama om och säga ”du är älskad”

 15. Håller med många här. Det är bara krångligt att gå in o läsa här nu.
  Jag klickar mig vidare till någon annan istället…
  Vill gärna följa dig, men det här är inte roligt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *