GOING DOWN

Imorgon ska jag ner till Malmö för att signera mina litografier inför utställningen i Malmö på Studio Gynning. Det ska verkligen bli supermysigt att komma ner till Malmö få träffa min älskade mamma och kolla på hennes nya lägenhet som hon precis köpt mitt i stan! Mor och dotter träff… Längtar…

fab

4 kommentarer

 1. Anju Cederin

  När är er utställning! Jag får inte missa den. Kramar Anju

 2. Kommer motivet på bilden som ny littografi?

 3. Hej Carolina! När är utställningen i Malmö? Hoppas du fick med dig något gott från Möllans Ost idag 🙂 Hade gärna sagt hej till dig men tänkte att du var ”ledig”. Ha en fin helg!

 4. har läst att du kommer att ha utställning den 17/10 här i malmö, men jag vill veta var??
  tacksam för svar!!
  Med vänlig hälsning
  malin

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *