35 ÅR IDAG

Idag fyller jag 35 år, det är verkligen helt fantastiskt, jag älskar att bli äldre. För varje år blir jag smartare, lär mig mer för varje dag och är oändligt tacksam för att jag är pigg och frisk. För att jag har en superfin familj runt mig! Idag hyllar jag min mamma Agneta och min pappa Max för att de har gjort mig men också för att min mamma burit mig i 9 månader och fött mig idag för 35 år sedan. Bra kämpat mamma;).

topp3

42 kommentarer

 1. Stort grattis på din 35-års dag! Vackrare än nånsin!! Hoppas du får en underbar dag!

 2. Grattis finaste & bästa Carolina på din 35 års dag ❤️ Hoppas du blir uppvaktad & uppassad hela dagen. Love ❤️

 3. Stort grattis på födelsedagen Carolina. Härlig inställning att älska att bli äldre!

 4. Stort Grattis på din dag!
  Jag gillar verkligen att varje dag gå in på din blogg, så inspirerade, fin och rolig!
  Ha en toppen dag!
  /Karolina

 5. Alexandra

  Ett stort Grattis på din dag

 6. Hi hi vad kul att läsa att det inte bara är jag som tänker så, att ens födelsedag är inte bara att fira en själv utan även föräldrarna som faktiskt fick en för så många år sedan. Himla fint av dig att också tänka och se det så.

  Grattis fina du, grattis på din dag!

 7. elisabeth

  Grattis på 35-årsdagen. Elisabeth

 8. Hipp hipp hurra på din 35-årsdag Carolina! Hoppas det blir en underbar sådan! G R A T T I S!!!! Varma kramar

 9. Ånei, hva har skjedd med bloggen? Så utrolig rotete og uoversiktlig plutselig 🙁

 10. Stort Grattis på Födelsedagen! 🙂

 11. åsa.ahlkvist

  Grattis fina du…jag gillar din nya sida mycket…dock saknar jag möjligheten att kunna prenumerar på din blogg och då få ett mail så fort nytt inlägg av dig,det kan du väl oxså fixa,Kram fina du och stort GRATTIS

 12. Grattis och ha en riktigt bra da´. Hälsningar från Skåne

 13. Grattis !!
  Du är Vackrare än någonsin !!
  Vill bara säga att jag lyssna på ditt sommarprat, vilket var ett fantastiskt program och fick mig att gå in på din blogg och jag blev kvar och har den som favorit !
  En varm inspirerande blogg
  Önskar dig en fantastisk Födelsedag !!
  Kram

 14. Stort grattis på Din dag! 🙂

 15. Grattis till oss då vi båda fyller idag!
  Hoppas du får en toppen dag!
  Kram Sofie

 16. Stort grattis på din dag!
  Hoppas den blir toppen!
  Kram

 17. STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

  Du är en riktig förebild! Jag utbildar mig till konstnär och känner sig en aning utanför pga mitt utseende men så tittar man på dig å tänker kan hon kan jag! Du ger mig verkligen en kick varje gång jag tittar in här!

  Grattis igen. U go girl!

 18. Happy birthday

 19. Stort Grattis till dig vackra Carolina! Du är en sann inspirationskälla , älskar din blogg.
  Önskar dig en härlig dag fylld med glädje och kärlek.

  Förlåt, men denna nya design passar inte riktigt in, den är på ren Skånska ”klyddig”…;)

 20. Stort grattis på födelsedagen . Många kramar

 21. Stort GRATTIS!!!! Du är bara snyggare och snyggare med åren:):) Ha en underbar födelsedag!
  Stor kram Elvira:)

 22. DEAR Carolina,

  all the best from GERMANY / Düsseldorf! Stort Grattis!!

  Nice regards from Thea
  —> http://www.SoWieWirLebten.de

 23. Grattis på vår dag i dag! Själv blir jag 25 vilket känns precis lika bra 🙂

 24. STORT GRATTIS på din födelsedag! Hoppas den blir fantastisk 🙂 Kram

 25. Grattis!!! 🙂 Hur firar du dagen?? Kram 🙂

 26. Grattis! Du är precis 10 år äldre än mig och en cool förebild. Hoppas dagen blir faaaantastisk! Till er som inte kan med nya layouten TRYCK PÅ STORY så slipper ni klicka er fram bland inläggen. Kram

 27. GRATTIS CAROLINA!!!!

 28. Stort grattis
  Fira med mkt tårta!

  Kram

 29. Grattis Carolina på 35-årsdagen!

 30. Stort Grattis 🙂

  Underbar blogg

 31. Maritha E

  Grattiskramisar…..ha en underbar födelsedag

 32. Grattis på 35-årsdagen! Kram

 33. Hej Carolina!
  För fem år sedan trillade jag in på din blogg av en slump. Jag minns detta så tydligt för det var kvällen innan du skulle fylla 30 och du skrev om hur ångestladdat det var att bli äldre. Jag minns att bloggen var fylld med bilder från sena fester och dina texter handlade om en orolig och vilsen själ som längtade efter att finna harmoni. Jag blev fashinerad av dig och din personlighet och har följt din blogg sedan dess. Men nu är det inte längre krossade vinflaskor och tomma blickar på bilderna, utan en fantastisk härlig kvinna som har hittat lugnet, harmonin och inte minst sig själv. Det har varit otroligt häftigt att få se denna resa!
  Grattis på födelsedagen!

 34. Stort Grattis på Din Dag:) Tittar på mina Fina kuddfodral varje dag:)

 35. Stort grattis fina du! kram

 36. Grattis på födelsedagen vackraste Carolina! Hoppas du har haft en helt underbar dag. Jag måste bara säga att jag älskar din blogg! Du är grym. Kramar i massor <3

 37. kristina forsander

  Grattiskram, vi är oktoberbarn båda. Ha en fortsatt fin höst. kristina/ Vinslöv

 38. Grattis Grattis på din dag

 39. Du är så härlig Carolina! Inspirerat mig i flera år! Fortsätt som du gör :-*

 40. James Tunney

  Happy Birthday. Pop in and see my paintings at Galleri Draken, Österlångatan October 12-17 if you can. Thanks
  James

 41. Grattis i efterskott!! Du är en härlig kvinna som jag beundrar mycket! Och snacka om vacker. Hoppas iaf att du hade en underbar dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *