I AM BLESSED

Otroligt fin dag idag, tänk att jag har så många fina vänner. Jag känner mig blessed… Fina gratulationer massor med presenter… överraskningar… En väldigt lycklig 35 årig kvinna sluter snart sina ögon för denna dagen är slut, en mycket fin sådan… Love C

finaste dag

3 kommentarer

  1. Grattis på din dag, Carolina! Hoppas att den varit toppen och fylld med kärlek från dina nära! Skrev till dig för ett par dagar sedan, på min egen födelsedag, att jag fått ett av dina glas. Idag fick jag tre till! Haha, kanske lite ointressant för dig att veta, men ville bara säga det ändå, tycker att de är så fina. Första flytta-hemifrån-grejerna, typ.. kram 🙂

  2. Vilken otroligt fin bild. Var har du hittat den?

  3. Jätte vacker bild!!! Vem har målat den…du? :)) tacksam för svar. Kraaaam

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *