SO TRUE

Hej Carolina!
För fem år sedan trillade jag in på din blogg av en slump. Jag minns detta så tydligt för det var kvällen innan du skulle fylla 30 och du skrev om hur ångestladdat det var att bli äldre. Jag minns att bloggen var fylld med bilder från sena fester och dina texter handlade om en orolig och vilsen själ som längtade efter att finna harmoni. Jag blev fashinerad av dig och din personlighet och har följt din blogg sedan dess. Men nu är det inte längre krossade vinflaskor och tomma blickar på bilderna, utan en fantastisk härlig kvinna som har hittat lugnet, harmonin och inte minst sig själv. Det har varit otroligt häftigt att få se denna resa!
Grattis på födelsedagen! Kram Anna

Fick denna kommentaren idag och den är så sann, det var alltså bara 5 år sedan jag var mer splittrad. Jag mådde inte bra och var en förvirrad själ.. Riktigt ”normal” kan man väl aldrig bli… och det vill jag inte heller. Men när jag läste denna kommentaren påmindes jag över hur nära det faktiskt var som jag inte mådde bra. Nu kan jag oxå må skit men allt runt omkring mig är mer organiserat jag har lärt mig att kaos överallt inte är någon bra medicin för mig. Jag behöver struktur och vardag. Det var bra för mig att få barn och att bo i hus, sådant som är lite vanligt behöver jag för att bygga upp rutiner. Då mår jag som bäst! Tack för att ni finns och för att ni skriver till mig och tack Anna för dessa ord;) Love C.

10 kommentarer

 1. Vissa prickar så rätt!
  Jag välkomnar varje tårtljus jag får sätta på min tårta, lite äldre, lite klokare 🙂

  Gratulerar på din dag fina du!

 2. Härligt att titta tillbaka och kunna veta att allt har sin tid, att blicka framåt:-)
  http://www.annorlundaunderbara.com

 3. Fin kommentar du fick! Jag var på din konstutställning i Ystad för ett antal år sedan och jag fascinerades av drivet hos dig. Lyssnade på ditt sommarprogram och fick en ny bild av dig precis som det ska vara egentligen. Spännande med utveckling och att bli äldre….

 4. skönt att bloggen är omgjord så inläggen kommer upp utan man måste trycka på dom 🙂 kram

 5. Vad skönt att din sida är strukturerad igen, känns lättare att bläddra bland inläggen. Vad häftigt att så mkt hänt på 5 år. Ibland undrar jag var jag kommer befinna mig bara om ett år? Jag tror på att man kan skapa sin egen framtid, och det är det du har gjort. Slumpen kan hjälpa till men jag tror att för att vara nöjd behöver man själv vara med i processen och känna, kämpa igenom varje steg. Ska bli spännande att läsa vad som hänt om ytterligare 5 år 🙂

 6. Hej Carolina!
  I helgen lyssnade jag på ditt sommarprat som bl.a handlar om livets förändringar. Jag blev mycket tagen av din resa och kunde också känna igen mig i delar av den. Tack för att du delade med dig av din historia och dina erfarenheter!

 7. Globetrotter

  GRATTIS VACKRA CAROLINA!
  Ett försenat grattis på födelsedagen!
  Du är i en härlig fas av livet, där bitarna fallit på plats, en efter en.
  Njut den dag som är.
  Tiden går alltför fort. På gott – och på ont.
  Vissa moment i livet kunde man klarat sig utan, andra ögonblick önskar man att man kunde hålla kvar, länge.
  Karma

 8. Man ser på dig hur harmonisk och tillfreds du är, har följt dig sedan b brother, och jag kan ju bara hålla med om vilken känslosam resa du har gjort! Och snyggare än så här, har du aldrig varit, det riktigt strålar om dig nu. Önskar er all lycka med allt ! Kramox

 9. Så är jag med.. Innan jag fick mina flickor så kändes det dom det hade kunnat spåra ur hur långt som helst.. Men det hände något när jag var tvungen att varva ner och börja ta ansvar. Stor kram till dig från mig! / En som följt med under resan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *