ALICIAS NEW HOUSE

I helgen var det en lite tjej som blev väldigt glad för sitt nya lilla hus!!! Alicia vill inte lämna det, utan att springa ut och in och öppna och stänga fönstrena är jätteroligt!!! Ni hittar den på Jollyroom.se klicka HÄR

älskar

12 kommentarer

 1. Känner att jag vill få lite inspiration till min blogg om frisör och ridning, ge mig!!!! Ps, du är riktigt jäkla snygg!!!! Puss på dig

 2. Förstår att hon blev glad över det söta huset!
  Vad bra!! Är inte lika förvirrande att vara här inne nu…

 3. Tänk, nyss var hon bebis och nu har hon redan flyttat hemifrån. 😉

 4. Vilket läckert hus!

 5. Tänkte också att gud vad stor hon har blivit redan! Och sen tänkte jag vidare att hon vill kanske ha ett syskon snart?…kram

 6. Vilket underbart kort! Jag älskar din nya design på sidan förresten!

 7. Hej!
  Du är klart en av mina största förebilder! Jag har följt dig ända sen big brottet tiden, skickade en bild på dig (& mig) när du vann (jag syntes också på bilden i Aftonbladet) 😉 till min mormor! Hon fattade inte så mycket 😉
  Jag tränar mycket & önskar mer inspiration till olika övningar du kör! You Rock!

  Nu till en annan fråga: min underbara mamma fyller 55 år & ska ha en stor fest hemma ( mina föräldrar åker alltid utomlands vid stora födelsedagar annars) nu, skulle jag vilja ge henne en sminkning innan den festen & så att hon känner sig så snygg som hon är & tänkte på din kompis Anna! Jag vet inte hur jag ska kunna få kontakt med henne, men vore underbart om du ville hjälpa till!!!
  Festen är 7 dec & dom bor centralt i stan!

  Massa kramar & kärlek!!
  Du är grym!!!!

  Ps. Följer du med så bjuder vid på skumpa! Vore såå häftigt!!!

 8. Jätte fin och sött litet hus, helt urgulligt!! Vad galet lik lillan är, sin pappa!! Galet lik. Det sägs att flickor brukar vara lika (kopior) av sina pappor när dom är små men med åren börjar likna mamman mer och mer… det stämmer in på mina i alla fall.

  Kram

 9. Oj Lilla flickan har redan flyttat hemifrån. Hoppas mamma å pappa får komma på kaffe ibland.

 10. Hej

  Den här frisyren vore väl något till nästa gång det är något event i samband med dina smycken. 🙂
  http://alldaychic.com/butterfly-hairstyle/

 11. SKÅNETÖSEN

  Sötaste mini Gynning Prinsessan. 🙂 Snygg karl till pappa har sessan oxå. 😉 GRATTIS TILL ATT NI SKA UTÖKA THE FAMILY.

 12. Åh vad jag önskar att vi hade en tomt! Har också kollat på de där husen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *