KOM IN I MIN GARDEROB

Just nu håller jag på att bygga en garderob på Mood gallerian i Stockholm. Hoppas ni kommer dit och kollar från och med imorgoneftremiddag! Jag har hjälp av min partner in crime Ania och det är sjukt kul. Vi kastar färg klipper målar och garvar! Det roliga är att ingen annan har tagit ut svängarna så min garerob står verkligen ut!!! Älskar att skapa speciellt när man får göra vad fan man vill! Imorgon lyfter vi in möbler och kläder måste torka över natten;) Ska bli roligt att se det slutgiltiga resultatet;) Hang in there;) Love C

gah1gah2gah3gah4gah5gah6

9 kommentarer

 1. Åh! I LOVE IT! Synd att jag bor nere i söder, men men! Ser ut att bli riktigt häftigt! 🙂

 2. Gabriella

  SNÄLLA SPRID/BLOGGA OM LÄNKEN OCH LÅT VÅR UNDERBARA IBBE STANNA I SVERIGE! Han har inget i Liberia att komma hem till och kan inte ens språket. Han har sin familj och vänner här i Sverige och är en underbar medmänniska. SPRID! TILLSAMMANS KAN VI FÖRÄNDRA!! Vart finns rättvisan? 🙁

  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/smalandsnytt/utvisas-efter-sex-ar-i-hultsfred

 3. Det var en otäckt smal tjej på bilden… Är det för att uppmärksamma folk på de hemska kvinnoideal som finns eller? Jag hoppas det men tror inte alla förstår. I min dotters klass är en flicka hemskolad för hon har anorexi. Hon hade nog tyckt din bild var snygg. Hon är 15 och borde uppleva sin ungdom inte vara inlåst hemma med matnojjor.

 4. Fiiin skjorta! Vart kommer den ifrån?

 5. Så himla häftigt. Jag önskar att jag hade haft vägarna förbi.

 6. Va häftigt önskade verkligen man var söderut och fick se .. Älskar dina utfall speglingar allt .. Ha en skön helg med mycke kärlek … Kram

 7. Åh vilken fantastisk garderod…… Din stil är helt otrolig!!!!!

  Och du är så fantastisk vacker. Får en massa inspiration av dig ständigt.

  Kika gärna in på http://www.clarasfeldt.wordpress.com

  tror du skulle gilla mina texter.

  Pusssssssss vackra

 8. Hej Carolina! Hoppas de är bra m dej! Jag undrar lite vart din Goa parfym go girl tagit vägen? Ja ÄLSKAR den men hittar den inte någonstans här i Karlstad 🙁 kan man beställa den någonstans? Kan man de ska ja beställa ett helt lager!:) kram Anna

 9. Älskar ditt skapande, så cool det ser ut! Får man se slutresultatet sen? Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *