MITT NYA KÖK

Hello! Idag började jag dagen med att ta emot några killar från granitop.se, ni hittar dem HÄR. Jag fick ett tips av en kompis som har använt dem och fått en skitsnygg marmorskiva, det jag gillade var att hon sa att de var snabba, tar ca två veckor för att få den nya skivan!

Vi har varit i valet och kvalet om vi ska ha marmor eller granit men kom tillslut fram till att granit e  bättre för oss för att vi vill ha något som verkligen bryter av mot det vita i vårt kök och som är lättskött!!! Så nu är den beställd och nästa vecka ska den levereras helt sjukt snabbt! Så bygger ni kök kontakta granitorp.se!!! Dagens tips!!! Love C

granitorp2Granitop

5 kommentarer

 1. Din sida är lite seg, tar ett tag innan den laddar i början, bara så att du vet.

  Vad kul med att bygga nytt kök! Ser fräscht och fint ut, jag har inget att renovera för det är nybyggt men det skulle va kul faktiskt.

  Hoppas du får en trevlig dag, fina du.

 2. Tänker att de där köksbyggkillarna måste vara så himla nöjda! 😉

 3. Hej Gynning! Super fint kök ni får. Tänkte bara höra om du valt matt eller blank bänkskiva? Super Grattis till bebben nr2. Kram K

 4. Åhh va kul att se att du har valt vitt golv till det vita köket. Vi har vitt högblankt stengolv i hela huset 60×60 plattor och det är verkligen så snyggt . Visst får man dammsuga men vadå eller hur?
  Tycker du är supermysig och kör ditt eget oavsett vad andra tycker, spontan och rätt på. Love it.

  Lycka till med barn nr 2

  Kram

 5. I’ve also been wondering about the very same matter personally recently. Pleased to see another person on the same wavelength! Nice article.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *