HA EN JÄTTEFIN HELG

Just nu har jag så mycket att göra så att jag knappt hinner kissa;) Lovar att blogga mer i helgen! Hoppas att ni får en underbar helg! Imorgon är jag med i Nyhetsmorgon!! kolla in det, ska snacka om konst bland annat;) Love C

bästa helg

32 kommentarer

 1. elisabeth

  Hej!

  Börja med att säga trevlig blogg du har, inte alls krånglig
  Skall titta på nyhetsmorgon i morgonbittiga
  mvh elisabeth

  1. Den är ändrad igen… mer lättläslig igen =)

 2. Är det nu du ska berätta att du väntar syskon till din dotter? 🙂

 3. Vet inte varför jag känner så stark för att skriva denna kommentar, men den liksom nästan äter upp mig. Det finns något i dig som påminner mig så mycket om mig själv. Något bortom att jag själv älskar att måla, är mamma och dessutom drivs av starka kvinnor och mig själv. Och bortom det faktum att jag ännu bara är 25 år gammal. Men det finns något där som jag inte riktigt kan ta på.
  Ibland önska jag att jag hade dig som mentor!

  Svårt att skriva innerligt utan att bli läskig 😉
  Kram!

 4. sanna norrsell

  STOOORT GRATTIS till bebisen!!!! Ska bli så roligt att följa detta och din framtid- kram

 5. Grattis till graviditeten!! All lycka till er 🙂 Kram

 6. Ett stort grattis Carolina vilken lycka. Såg nyheten på tv.
  Du strålar och är så vacker. Ha det gott du och din fina familj.

 7. Grattis alla tre till bebisen, det strålar om dig

 8. Du är grym! Såg dig precis i rutan. Shit vad du inspirerar. Klok, kreativ, varm, rolig och vacker! Stort grattis till graviditeten, önskar jag dig och hela din familj. Trevlig söndag!

 9. Grattis Carolina! Det riktigt strålar om dig! Ta hand om dig o din fina familj! Kram

 10. Såg precis den stora nyheten på TV4 , stort grattis till Er!
  Det verkligen strålar om dig, härligt!
  Kram

 11. Stort grattis och du strålar som en sol. Du passar verkligen som mamma gånger 2..kram

 12. Grattis, grattis Carolina och du var så snygg och trevlig 🙂

 13. Stort grattis Carolina. Du sken som en sol i tv-rutan när du berättade att du och Alexander väntar ett syskon till Alicia. Önskar er all lycka i framtiden. Jag blir så glad när jag läser om allt som går bra för dig och din familj. Du förtjänar all framgång och lycka. Kram kram Yavuz

 14. Åh, vad kul för er Carolina!
  Grattis till er!

 15. Grattis grattis grattis!!!!!
  Kärlek till er!

 16. STORT GRATTIS

 17. Grattis till graviditeten!!! Men om du ska ha i början på juni så borde du ju inte vara längre gången än vecka 8-9. hmm bara en fundering!?. Jag ska ha 1 juni och är i vecka 8……
  Lycka till med bebisen:)

 18. Älskade vän, om du är beräknad till början av juni är du inte i v12… Då är du i v 7!

 19. Globetrotter

  FINASTE CAROLINA,
  Stort grattis till den kommande ”Bebben”. Vilken härlig nyhet. Mysigt för dig att få en liten till som du så gärna önskar. Roligt för Alicia att få ett syskon.

  LOVE AND PEACE

 20. Jättegrattis!!

 21. Birgitta Sundman

  Jag vill gratulera dig till den lilla bebisen som ska komma i sommar! Kram

 22. GRATTIS O ALL LYCKA MED BEBISEN PÅ BAKNING:))))))

 23. Hej C!
  Jag blir så glad varje gång jag hör eller ser dig genom tv-rutan, böcker, radio, podcast eller genom att titta på saker du skapat. Du lyckas ALLTID få mig att bli påmind om att livet bör vara lite mer lättsamt, sprudlande, fyllt av positiv energi samtidigt som det finns så många vackra och djupa inspirerande känslor och ögonblick. Så spännande. Kram

 24. Stort grattis och lycka till.

 25. Från ett varmt Rom (26 grader idag) ett stort grattis till den kommande bambino eller bambina!

 26. Oh ett jättestort grattis, så härligt , kärlek <3
  Hoppas ni mår bra , var rädda om varandra.
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbaa.com

 27. åsa.ahlkvist

  Hej fina du,idag såg jag intervjun med dig på 4-play och du är så härlig.Stort Grattis till din graviditet Grattar er alla 3 Kram/Åsa

 28. Stort grattis till graviditeten!

  Jag läser din blogg nästan varje dag och har en dotter som bara är några dagar äldre än din. Jag har aldrig tänkt på att du skulle vilja ha syskon snart förutom igår när jag gick in på din blogg så plötsligt när jag såg en bild så tänkte jag: hon måste vara gravid. Haha sjukt att jag kom på det dagen innan du berättar! Det strålade väl lite extra om dig kanske ;). Jättekul iaf att Alicia ska få ett syskon!

 29. Stort grattis till bebisen!!! Du är grym Carolina!!

 30. Oh vilken underbar tröja du hade på dig vid nyhetsprogrammet och din Jättefina scarf. Vad kan jag köpa en sådan tröja? Jättegrattis till er båda till den lilla babyn hoppas allt går bra. Kram Birgit

 31. kristina forsander

  Grattis till er alla tre!! Kram kristina.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *