JAG E GRAVID

Hej mina vänner! Det är så underbart att äntligen få berätta… att jag är gravid. Jag och Alexander ska få vårt andra barn i början av nästa sommar. Jag har gjort det värsta och har mått för jävligt! Spyr varje morgon och fortsätter med det istort sett hela dagen. Men det är det fasiken värt! Tänk att Alicia låg där i magen för bara 1,5 år sedan. Nu är vi nyfikna på vad det är som ligger där… en flicka eller pojke. Jag blir lika glad för vad som… mina vänner säger helt olika hälften tror att det e en kille och hälften tjej så vi får se… Vi är iallafall väldigt glada över att få dela med oss av denna familjenyhet för er. Och nu kommer ni att få följa min växande steg här på bloggen…. Tack för att ni finns! Love C

gravid

68 kommentarer

 1. GRATTIS!!! Superkul!!:)

 2. GRATTIS!!

 3. STORT Grattis till er <3

 4. Vi väntade vårt första barn tillsammans och nu väntar jag också mitt andra barn, beräknad i slutet på maj 🙂 kan inte du skriva lite om vilka tränings övningar du kommer att göra? Lycka till

 5. ETT STORT GRATTIS
  OCH LYCKA TILL.

  Vilken lycka att få barn nr 2 så nära.
  Du är en sådan fantastisk fin person tycker jag.
  Ditt hår och din hud är jättefint tycker jag när jag såg dig på tvn.
  Ska köpa Channel om jag har råd….
  Kram. Doris

 6. Hej! Jag är också gravid, är i vecka 13 och ska ha i slutet av april. Om du nu är i v 12 så borde de vara så att du ska ha i början av maj och inte i början av juni. Grattis iaf!

 7. […] i själ och mage och riktigt glad idag. Jag älskar att känna så här. Älskar mig själv idag. Att jag kikar in på Carolina Gynnings blogg och kan känna mig pirrig och glad för hennes skull. Sen kanske jag inte kommer vara lika glad om en vecka, men det är ok. Jag är i alla fall glad nu […]

 8. Grattis! Oj vad tiden går fort, kändes nyss som du fick Alicia …

 9. Alexandra

  Ett stort GRATTIS till er

 10. Stort Grattis och lycka till. Kram

 11. Så himla roligt, ett stort grattis till er och Alicia som nu skall bli storasyster <3

  Grattiskramar!!

 12. Anna Granholm

  Grattis Carolina och Alexander och förstås lilla Alicia. Kramar från Anna granholm, Alexanders vän från Nynäshamn

 13. Supergrattis till er familj!!

 14. va roligt !
  grattis till er =)

 15. Stort grattis 🙂 Välkommen till tvåbarnsvärlden! Kram J

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *