MY MOOD

Såhär blev min gaderob i Mood gallerian i stockholm som jag gjorde häromdagen!!! Många reaktioner på instagram men detta vad vad jag ville uttrycka. En konstnärsatelje i en garderob, är väldigt nöjd med resultatet. Love C

Mina snygga kläder kommer från My Closet som finns i Mood gallerian ( 08-4116969) och Sturegallerian (08-6113939). Ni kan besöka butiken online på www.mynetcloset.se…

gar0gar1gar2gar3gar4gar5

4 kommentarer

  1. Fantastiskt! vilka kanslor du uttrycker Carlolina! paminner mig valdigt om ”Punk” Couture showen” som visades har i NYC pa Metropolitan. 1970’s grunge/punk! I love it! du ar en sann konstnar! marks att det kommer fran insidan. Kram/ Zandra

  2. Älskar den!!! Gud så härlig!!

  3. Häftigt! Älskar den <3

  4. hej ! vart är ringen köpt?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *