COMING SOON

Snart kommer mina favvoövningar som jag körde med min pt för att gå ner mina 20 kg, både som film och bilder så att ni verkligen ska fatta, jag kör samma nu men undviker utfall och för mycket knäböj iallafall de här första månaderna! Men man e ju inte gravid i armarna…. Love C

gym

6 kommentarer

 1. Hej Carolina!
  Grattis till graviditeten 😀
  Maste säga att jag blev väldigt inspirerad när jag sag din före-efter bild. Vilken skillnad!
  Sa att nu längtar jag till att fa reda pa vilka övningar du kör med din pt 🙂
  Kramar !

 2. Såg dig på TV4 i helgen. Du är en imponerande kvinna. Grattis till den ”lille” i magen!

 3. Grattis till ett nytt litet mirakel som växer i din mage! Spännande nu får vi hålla tummarna att allt går bra! Träna på ,du har igen det! Tränade inget under min första graviditet, men körde på från 0 till 4ggr/veckan mellan 1 och två:an gick ner 30kg. Fick min andra son nu (är väl inte tillräckligt snygg eftersom jag får pojkar ;), men mina pojkar är de vackraste i hela världen). Tränade fram till vecka 38 dock var det tungt att gå på tunga pass särkilt övningar som burpees med armhävningar, sit up etc, men jag kämpade på! Min kropp återhämtade sig mycket snabbare denna gång och min son mår fantastiskt bra! Han är nu tre månader och jag har tränat som vanligt under en månads tid! Känner mig pigg och stark, har fyra kg kvar av 19kg viktuppgång. Lycka till du har igen det! Kram

 4. Grattis till gravdiiteten! Vad roligt! Angaende traning under graviditet rekommenderar jag fotballfrue.no, hon ar gravid i typ 35 manaden och har tranat ganska mkt hela tiden (man ser knappt att hon ar gravid for ovrigt, forutom en liten bula pa magen). Tror dock man ska ta det lite lugnare an vanligt da man ar gravid sa kor forsiktigt! Lycka till med traningen!

 5. Hej!! Jag måste bara fråga vart di köpt skorna??? Såååå snygga!!!

  Grattis till #2 i magen… Spännande!!!!❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *